онлайн казино Украины

Прес-конференція Атрошенка: за що вибачився перед чернігівцями та чому вважає міськраду божевільнею

Прес-конференція Атрошенка: за що вибачився перед чернігівцями та чому вважає міськраду божевільнеюПро здобутки і прорахунки за рік на посаді міського голови звітував сьогодні, 27 грудня на прес-конференції Владислав Атрошенко.

Рекордний за часи незалежності обсяг відремонтованих міждворових проїздів, ремонт покрівель будинків, шкіл і дитсадків, поступовий ремонт основних вулиць, перетворення пляжу «Золотий Берег» на улюблене місце відпочинку чернігівців, купівля нових тролейбусів та запуск нової тролейбусної лінії на Масани: все це до плюсів своєї роботи за цей рік відніс Владислав Атрошенко. Загалом, за цей рік на ці та інші проекти освоєно близько 300 мільйонів гривень.

Очевидно, що розповідаючи про ці здобутки нової чернігівської влади не варто й забувати й про фінансову децентралізацію, яка дала кошти міському бюджету на реалізацію усіх амбітних проектів. Діяльність своїх заступників Атрошенко оцінив наступним чином
«Десь на 4 за 5-бальною шкалою» - та зізнався, що дослухався думки одного зі своїх заступників, який порадив не критикувати публічно своїх підлеглих, аби не демотивувати їх. Тому дізнатись яка реальна оцінка роботи заступників з боку Атрошенка, журналісти так і не змогли.

А от до очевидних прорахунків відніс 2 моменти: провал транспортної реформи та скандал із заміною вуличного освітлення, коли через дії недобросовісного підрядника зривається виконання тендеру на майже 9 мільйонів гривень.
Також він вибачився перед чернігівцями за невідоремонтований підземний перехід біля готелю «Україна» та пообіцяв зробити його наступного року. У всьому, за його словами, винні складні тендерні процедури, тривалі розбірки із попереднім "інвестором" і складнощі із виготовленням проектної документації, які не дозволили розпочати роботи до настання зими. Загалом, оцінюючи свою роботу за рік він вжив епітет «непогано», адже, за його словами, багато працював, а також пояснив, чому вважає роботу у міській раді божевільнею.
«У бізнесі в мене були люди, які не у всьому погоджувалися зі мною, але робили роботу, виконували завдання. Тут ставиш людині завдання, він головою киває, погоджується, але нічого не робить. І так повторюється. Це в багатьох випадках узагальнюючий елемент поведінки чиновника. Він приходить, схиляє голову, показує подобострастіє, почьот і уважуха і нічого не робить»
Амбітні плани в Атрошенка й на наступний рік: хоче зробити 10 скатних дахів у школах та дитячих садочках, завершити роботи на «Золотому березі», на який пішло вже майже 5 мільйонів гривень, а за 5 років каденції – повністю оновити тролейбусний парк.

Добавлено: 28-12-2016, 09:59
0
0

Похожие публикации


Наверх