онлайн казино Украины

Атрошенко вибачився перед чернігівцями

Атрошенко вибачився перед чернігівцямиЧернігівський міський голова Владислав Атрошенко вибачився перед чернігівцями за свою відсутність під час вшанування українських добровольців і героїв Небесної Сотні та покладанні квітів з нагоди Дня українського добровольця.

Про це він написав після вітання захисників України – добровольців.

Міський голова назвав причину своєї відсутності - участь у судовому засіданні.

«Як законослухняний громадянин я мав перебувати на судовому засіданні, яке було порушено з відверто надуманого та безпідставного приводу», - написав він.

Атрошенко додав, що судове засідання з приводу адміністративного правопорушення відбувається за надуманим приводом про конфлікт інтересів, який помітив відомий у місті громадський активіст.

«Тому ж “громадському активісту”, за доносом якого і були складені протоколи, раджу насамперед розібратися з тим, що є адміністративним правопорушенням, яка суперечність відноситься до реального (а не уявного в чиїсь голові) конфлікту інтересів і за яких умов конфлікт виникає в тій чи іншій ситуації», - написав він.
Міський голова висловив надію, що суд поставить крапку в цій історії.

«Хочу вибачитися перед чернігівцями, що витрачаю свій робочий час на такі речі, що абсолютно не пов’язані з розвитком нашого міста», - написав мер.

Нагадаємо, що 12 березня чернігівські інформаційні сайти розповсюдили інформацію Олександра Гашпара про слухання в Деснянському суді 14 березня, о 9:30, справи про притягнення чернігівського міського голови В. Атрошенка до адміністративної відповідальності через звинувачення його в конфлікті інтересів.

  • 0
Добавлено: 15-03-2018, 08:39
0
820

Похожие публикации


Наверх