онлайн казино Украины

Реконструкцію пивоварні в Чернігові зупинила інспекція

Реконструкцію пивоварні в Чернігові зупинила інспекціяУправління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області скасувало декларацію про початок виконання будівельних робіт на об'єкті ІІІ категорії складності.
Причина такого рішення – недостовірні дані.
Про це Svoboda.FM повідомила прес-служба ДАБІ України.
Під час проведення перевірки на об'єкті «Реконструкція міні-пивоварні з прибудовою та надбудовою» на вул. Дрозда, 2 у Чернігові інспектори будівельного нагляду встановили невідповідність даних щодо земельної ділянки, на якій ведеться будівництво.
Так, в декларації орендарем земельної ділянки зазначено приватне підприємство «Кристал» (згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 6 червня 2016 року, № 607550962). Водночас замовниками будівництва, згідно поданої декларації, виступають фізичні особи.
Така невідповідність є грубим порушенням містобудівного законодавства, тож за результатами перевірки реєстрація декларації була скасована.
Складено протокол про адміністративне правопорушення, надано приписи про зупинення будівельних робіт та усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Добавлено: 20-09-2016, 09:28
0
0

Похожие публикации


Наверх