онлайн казино Украины

Горілка з гаража розходилася в «торбах»

Горілка з гаража розходилася в «торбах»Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно із прокуратурою припинили діяльність чергового незаконного виробництва алкогольного сурогату.

Підпільний цех, де виробляли фальсифікат, був розташований у Чернігові в гаражному приміщенні одного з автомобільних гаражних кооперативів.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області.

Виробництво здійснювалося шляхом змішування спирту невідомого походження з водою та іншими харчовими домішками з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво.

Загрозливим фактором для здоров’я споживачів було і те, що реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв здійснювалась не в традиційних скляних пляшках а в пластикових пляшках різного об’єму та пластикових пакетах, так званих «bag-in-box», об’ємом по 2 літри.

Потужність виявленої гуральні перевищувала 2 тисячі літрів фальсифікату щомісяця.

Реалізували свою недоброякісну продукцію злочинці через торгівельну мережу м. Чернігові.

За результатами проведених 5 обшуків з незаконного обігу вилучено 2400 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв та 1260 літрів спирту орієнтовною вартістю 800 тис гривень.

Крім цього, в ході проведених заходів також були вилучені обладнання для виготовлення сурогату, фурнітура, порожня тара для упаковки та пластикові ємності із залишками рідини з характерним запахом спирту.

На даний час триває досудове розслідування по кримінальному провадженню, зареєстрованому за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

  • 0
Добавлено: 30-05-2018, 08:32
0
1 324

Похожие публикации


Наверх