онлайн казино Украины

Облрада купила в Чернігівського автозаводу автобусів на 50 мільйонів

Облрада купила в Чернігівського автозаводу автобусів на 50 мільйонів«Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Чернігівської облради 11 серпня за результатами тендеру замовив ПАТ «Чернігівський автозавод» шкільних автобусів на 47,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
До вересня поставлять 34 автобуси не раніше 2013 року випуску по 1,40 млн грн./од.
Вони матимуть дизельні двигуни екологічного класу не нижче Євро-3, пневматичні гальма, передню і задню залежні ресорні підвіски. Конкретна модель не вказана, повідомляють "Наші гроші".
Автобуси розраховані принаймні на 27 посадкових місць, а отже цим вимогам відповідають моделіА08111ш і А08110ш.
«Чернігівський автозавод» разом із ПАТ «Бориспільський автозавод» входить до корпорації «Еталон».
Власниками «ЧАЗу» є ТОВ «Логістичний центр «Еталон», ТОВ «Бодмін-Україна» і АТ «Bodmin AG» (Швейцарія).
Засновниками «ЛЦ «Еталон» є Володимир Бутко і «Бодмін-Україна», кінцевими власниками котрого є сам Бутко і «Bodmin AG». Кінцевим бенефіціаром останньої значиться швейцарець Петер Швотцер.
Нагадаємо, «Чернігівський автозавод» торік підозрювали в ухиленні від сплати податків на майже 4 млн грн. Слідчі вважали, що завод провів фіктивні закупівлі у низки фірм, у тому числі «Бориспільського автозаводу».
Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ «Окраїна» Олександра Рибальченка, котре є офіційним дилером вищезгаданого «Бориспільского автозаводу».
Дорожчі заявки ТОВ «Інтер Авто-Трейдинг» і ТОВ «Авто-Регіон» відхилили через недоліки документів.

Добавлено: 16-08-2016, 09:31
0
0

Похожие публикации


Наверх