онлайн казино Украины

Нова угода між містами-побратимами

Нова угода між містами-побратимами22 травня у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка з нагоди Днів Меммінгена та підписання Угоди між містами про партнерські стосунки та співпрацю пройшли урочисті заходи.
У вітальному слові Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко висловив щиру вдячність обербургомістру Меммінгена Іво Хольцингеру за його особисту участь у становленні й розвитку 25-річної дружби між нашими містами та всім представникам німецької сторони, хто за цей тривалий період партнерських стосунків мав свій особистий внесок у розвиток взаємних відносин між Черніговом і Меммінгеном.
«Ми маємо дуже серйозні наміри піднести наші стосунки на ще більш високий рівень і докладатимемо для цього всіх зусиль», - наголосив Владислав Атрошенко. Він також зауважив, що під час особистої розмови з доктором Іво Хольцинбергом впродовж дня вони відзначили, що вітер сьогодні західний, і саме він приніс до Чернігова сонячну погоду. На їх думку, це гарний знак, що символізує подальше процвітання взаємовідносин між містами-партнерами.
Зі словами подяки до Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка за гостинний прийом на Чернігівській землі та до всіх чернігівців, які розвивали дружбу між містами-побратимами, звернувся також обербургомістр Меммінгена Іво Хольцингер. Він підкреслив, що необхідно гідно передати естафету дружби між нашими містами наступним поколінням і висловив сподівання, що між Україною та Німеччиною так само зміцнюватимуться стосунки, як між Черніговом та Меммінгеном.
Обербургомістр німецького міста Меммінгена Іво Хольцингер та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко підписали нову Угоду про партнерство між Меммінгеном та Черніговом.
Сторони висловили сподівання, що підписання Угоди про партнерство напов­ниться новим змістом у діловому співробітництві та стане черговою сторінкою довготривалих дружніх відносин між нашими громадами.
На завершення офіційної частини відбувся урочистий концерт, у якому взяли участь німецькі музичні колективи - військовий оркестр резервістів 34-ї дивізії «Альгой» м.Меммінгена під керівництвом полковника Шнайдера Хайнріха та Селянський хор м.Меммінген, а також, творчі колективи м. Чернігова:
- духовий оркестр військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України, начальник центру-художній керівник, заслужений артист України, підполковник Олександр Шевчук;
- духовий оркестр ВМЦ СВ ЗСУ Академічний камерний хор імені Дмитра Бортнянського Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, художній керівник та головний диригент Іван Богданов;
- Академічний ансамбль пісні i танцю «Сіверські клейноди»;
- Народний художній колектив «Театр танцю «Слов'яни», Чернігівського міського Палацу культури, керівники: відмінники освіти України Марина та Володимир Дядечки;
- вокальний ансамбль «Sonnenstrahl» (Зоненштрааль) Чернігівського німецького культурного центру «Wechselwirkung» (Векселвіркунг) під керівництвом заслуженого працівника культури України Світлани Пилипенко.

Добавлено: 24-05-2016, 10:57
0
0

Похожие публикации


Наверх