онлайн казино Украины

Хоніч «гризтиме граніт науки», залишаючись заступником мера

Хоніч «гризтиме граніт науки», залишаючись заступником мераУ заступника Чернігівського міського голови Ольги Хоніч є тепер можливість знову відчути переваги безтурботного студентського життя.
Сьогодні її під час 7-й сесії депутати «віддали в науку», тобто направили навчатися заочно в Національній Академії державного управління при Президентові України.
За це проголосували 26 представників інтересів громади міста.
Оскільки чиновниця виявила бажання отримати ще одну вищу освіту (здається, третю) та ще й за держзамовленням, тобто безкоштовно, направлення мала схвалити саме рада. На жаль, власне Ольги Хоніч у сесійній залі не було (за інформацією з соцмереж, вона може перебувати за кордоном, точніше, у м. Вашингтон), тож пояснити, чому свій вибір вона зупинила саме на Інституті вищих керівних кадрів Академіі, було нікому. Чи то вирішила у перспективі знайти роботу в Адміністраціі Президента, чи то влаштуватися у міністерстві? Можна лише здогадуватися.
Обговорення того, відпускати Ольгу Хоніч «гризти граніт науки» або не відпускати, було жвавим.
«Вона здійснює керівництво надзвичайно важливими галузями нашого міста-медичною та освітньою. Тому у мене пропозиція: може, шановна пані Хоніч трохи попрацює, замість того, аби навчатися», – підкреслив депутат Павло Вовк.
Керівник фракції "Самопомочі", яку представляла раніше сама"героіня", Володимир Зуб зреагував миттєво і... розкрив таємницю.
«По-перше, "Самопоміч" не просила призначати Хоніч заступником, - пояснив він. - Це був вибір міського голови (сміх у залі). По-друге, Ви, пане Вовк, погано орієнтуєтеся у медичній та освітній реформах. По-третє, вчитися ніколи не пізно і завжди треба».
Результати голосування викликали сміх у присутніх. «Слава Богу!», - сказав з полегшенням мер Владислав Атрошенко, чим спровокував ще потужніший вибух веселощів.
У відповідь на моє запитання, Атрошенко підтвердив: Хоніч дійсно на стажуванні у США. Причому, з понеділка. На 2 місяці. Міський голова нарікає, що нікому працювати.

Добавлено: 29-04-2016, 08:53
0
0

Похожие публикации


Наверх