онлайн казино Украины

Звернення до чернігівських депутатів перед 7-ю сесією

Звернення до чернігівських депутатів перед 7-ю сесієюДепутатам Чернігівської міської ради, Чернігівському міському голові Атрошенку В.А., Голові Чернігівської ОДА Кулічу В.П.
Відкритий лист
На чергову сьому сесію Чернігівської міської ради сьомого скликання виноситься ряд земельних питань. В проекті рішення міститься інформація, а саме:
15. Дорофєєвій Ірині Юріївні затвердити проект відведення та змінити цільове призначення власної земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:014:0176) в місті Чернігові, площею 0,1381 га, замість: "для ведення особистого селянського господарства" – "для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)".
Ми неодноразово звертались до Вас з проханням утриматись протягом 2016 року від прийняття рішень щодо передачі у приватну власність, надання в оренду та зміни цільового призначення земельних ділянокв межах територій комунального закладу РЛП «Ялівщина».
Ця земельна ділянка розташована в безпосередній близькості до території, яка відведена під створення РЛП «Ялівщина» (згідно план-схеми до клопотання Чернігівської міської ради від 13.06.2013р. № 3-20/784 про створення регіонального ландшафтного парку, погодженого Міністерством екології та природних ресурсів України листом від 10.07.2013 р. № 220/09/2-13).
Йдеться про проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам, поновлення договорів оренди громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),ведення садівництва, обслуговування гаражів, городництва та надання згоди на отримання права власності на земельні ділянки на користь територіальної громади міста Чернігова».
Робоча група на своїх засіданнях неодноразово наголошувала на тому, що розробка проекту з організації і встановлення меж РЛП «Ялівщина» штучно затягується в часі.
Чернігівська ОДА, як орган управління комунальним закладом РЛП «Ялівщина» і директор цього закладу Свердлов В.О. без попереднього обговорення з робочою групою і оприлюднення Додаткової угоди з розробником ПП «Десна-Експерт-М» ( ігноруючи протокольне рішення робочої групи) прийняли рішення про її підписання в тому вигляді, який надавав розробнику преференції в часі – 120 днів з моменту підписання (від 20.01.2016р.), незважаючи на те, що всі необхідні роботи по встановленню меж РЛП розробником були виконані ще у 2015р.
Строк виконання робіт по встановленню меж у відповідності до Додаткової угоди – 18 травня поточного року.
Ми будемо вимагати від Чернігівської ОДА, як органу управління і директора КЗ не приймати остаточне рішення по проекту з організації і встановлення меж РЛП «Ялівщина» без попереднього його оприлюднення та обговорення на розширеному засіданні робочої групи.
З огляду на вищевикладене, просимо Вас не приймати рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:014:0176).
На наше глибокепереконання, задля унеможливлення спекуляцій, кулуарних домовленостей та різного роду фальсифікацій, – всі рішення щодо земельних ділянок, які тим чи іншим чином стосуються території РЛП «Ялівщина», мають бути винесені на розгляд сесії Чернігівської міської ради тільки після встановлення меж РЛП у визначеному чинним законодавством порядку.
Шановні депутати Чернігівської міської ради!
Сподіваємось, що принципи служіння громаді міста будуть пріоритетними у прийнятті Вами цього рішення. Ще маємо надію, що виваженість, мудрість та відповідальність у прийнятті Вами цього рішення буде запорукою для подальшої реалізації громадського проекту по створенню РЛП «Ялівщина».

Добавлено: 28-04-2016, 10:19
0
0

Похожие публикации


Наверх