онлайн казино Украины

Куліч виправдовує вирубку на «Золотому березі». Мовляв, «тополиний пух»…

Куліч виправдовує вирубку на «Золотому березі». Мовляв, «тополиний пух»…Старі дерева на чернігівському пляжі «Золотий берег» треба зрубувати і саджати нові. Таку думку висловив 21 квітня по завершенні 4-ї сесії обласної ради її депутат та голова облдержадміністрації Валерій Куліч.
На його думку, старі дерева загрожують мешканцям Чернігова, які полюбляють там відпочивати.
«За місяць у нас полетить так званий «тополиний пух» і буде дуже велика проблематика у людей, – ледь не налякав керівник області журналістів. – Питання не в тому, що пиляються ці старі дерева, які загрозу несуть для тих містян, що ходять на пляж. Я б просив людей звернути увагу на той проект, що має на цьому місці бути. Зрубати дерева і насадити нові, оновити, так, напевно, це треба робити. Важливо розуміти, що на цій ділянці будується. Але ми повинні жити, розвиватися. І там, де старі дерева, які підлягають зрубуванню, їх треба зносити і саджати нові».
Крім того, Валерій Куліч спробував пояснити, навіщо знищують частину лісосмуг уздовж траси Чернігів – Київ.
«Це придорожні насадження, що відносяться до системи «Укравтодору», – уточнив він. – Конкретно вказане випилювання біля Козельця відбувалося у рамках запланованої нинішнього року реконструкції автошляху Чернігів – Київ, на ділянці від Києва до Кіптів. Відповідно «Укравтодор» проводить підготовчі роботи».
Таке пояснення задовольнило не усіх представників ЗМІ, адже у разі ремонту дороги випилювати довколишні дерева аж ніяк не обов’язково. Хіба що її будуть розширювати. Однак й тут Валерій Куліч був категоричний: «Як мінімум, траса буде ремонтуватися, за розширення я боюсь і казати».

Добавлено: 23-04-2016, 09:45
0
0

Похожие публикации


Наверх