онлайн казино Украины

Тарас Костанчук про Іловайськ та Армію Гідності в Чернігові

Тарас Костанчук про Іловайськ та Армію Гідності в Чернігові Тарас Костанчук – ветеран батальйону «Донбас», командир штурмової групи, керівник громадської організації «Учасників АТО «Справедливість» перебуває сьогодні в Чернігові.
Він дав інтерв’ю обласному радіо.
«Свобода.ФМ» вела пряму трансляцію із зустрічі Тараса Костанчука з бійцями АТО, волонтерами та журналістами в конференц-залі готелю "Україна" .
Тарас Костанчук справжній захисник України, який пройшов Майдан, і відразу після того, як розпочалась антитерористична операція на Донбасі - відправився на фронт.
Пройшов бойовий шлях від Артемівська, де очолив оборону батальйону під час першого бойового хрещення, через Попасну, Лисичанськ, Мар’їнку до Іловайську. З генералом Хомчаком планував звільнення Іловайська, потім очолив штурмову групу, що дійшла до комендатури ДНР Іловайську.
Під час подій в Іловайську Тарас Костанчук потрапив в оточення, але вирвався звідти, врятувавши пораненого товариша, хоча і сам був серйозно поранений і контужений. За цей подвиг Тараса Костанчука представлено до Ордена «За мужність» 1-го ступеня.
Після повернення із зони бойових дій Тарас Костанчук разом із побратимами заснував громадську організацію «Об’єднання учасників АТО «Справедливість», головною метою якої є боротьба із свавіллям чиновників, корупцією, а також допомога колишнім учасникам АТО і всім іншим людям, які потребують допомоги.
Детальніше - в наступному матеріалі про зустріч Тараса Констанчука.

Добавлено: 11-04-2016, 10:39
0
0

Похожие публикации


Наверх