онлайн казино Украины

Дерибан продовжиться? Земельні «амбіції» на наступну сесію Чернігівської міськради

Дерибан продовжиться? Земельні «амбіції» на наступну сесію Чернігівської міськрадиНу що, на Чернігів насуваються покращення і амбіції,... разом з дерибаном землі? Здається мені, що наступна сесія міськради буде найгарячішою з останніх п'яти, і насамперед завдяки земельним питанням.
Заковика не лише в питаннях 5 га «Топазу» і 3 га «Форесту-3» біля «Епіцентру», і не в продовженні оренди землі «Термінал-Центру» на вул. Жабинського чи надання дозволу на розробку проекту землеустрою адепту «руського миру».
Побіжний аналіз проектів земельних рішень наводить на думку про те, що фракція БПП, ймовірно, домовилась з фракцією Нашого Краю про спільне голосування по кількох земельних питанням за принципом «ви нам – ми вам».
На цю думку наводить те, що, наприклад, на наступну сесію виносяться питання, які на повну потужність лобіювалися Соколовим ще за минулої каденції.
Це питання надання земельних ділянок КП "Чернігівбудінвест" під будівництво групи житлових будинків на вул. Попудренко – Маяковського (біля міського центру зайнятості), під будівництво багатоповерхівки на вул. Любецька, 26 (на місці роздерибаненої станції швидкої допомоги), щодо поділу земельної ділянки площею 18 га в мікрорайоні «Масани-3» (частина котрої піде «Набережному Кварталу», себто «Європейському Двору») і вже, мабуть, вшосте буде виноситися питання щодо будівництва реабілітаційного центру на березі р. Стрижня однопартієцем Соколова – паном Козловим.
Скоріш за все, в обмін на голоси за ці земельні питання, фракція БПП розраховує отримати голоси «Нашого краю» на підтримку питань зміни цільового призначення земельних ділянок в межах РЛП «Ялівщина» під будівництво перших будинків 3-ої черги «Царського села».
Земельні ділянки, щодо яких хочуть змінити їх цільове призначення належать громадянам, які мають безпосереднє відношення як до Чернігівського міського голови, так і до будівництва 1-ого «Царського села» на вул. Грибоєдова та другого біля «Фрезеніусу». Один з них – це Олександр Коленченко (сусід Атрошенка у «Царському селі-2»), котрий на 15-ій сесії міської ради VI скликання отримав позитивне рішення по зміні цільового призначення «під будівництво» 13 ділянок загальною площею більше 2 га, а другий – Руслан Дубинка, котрий є керівником кількох фірм, які мають пряме відношення до Чернігівського міського голови («Енергополіс-інвест», «Техагроком»).
Ймовірно, цим і пояснюється відсутність прогресу в питанні створення РЛП «Ялівщина», про що недавно казала активістка Тамара Петрова.
А проста арифметика показує, що 12 голосів «НК» і 9 голосів БПП (до яких в окремих питаннях можуть додатися ситуативні голоси) вистачить, аби без особливого напруження прийняти усі ці земельні питання.
Вибачте, але не має пристойних слів, якими можна було б назвати це.

Добавлено: 19-03-2016, 09:21
0
0

Похожие публикации


Наверх