онлайн казино Украины

Безробітні допомагають оформити субсидію

Безробітні допомагають оформити субсидіюТимчасово попрацювати в органах соціального захисту пропонує сьогодні безробітним служба зайнятості, організовуючи громадські роботи з оформлення житлових субсидій.
На думку директора обласного центру зайнятості Лідії Падалки, це не лише дієва форма матеріальної підтримки, а й шанс отримати постійну роботу.
Безробітні допомагають громадянам оформити державну допомогу, консультуючи про порядок її оформлення, а для соціальних працівників вагомою є допомога в опрацюванні значної кількості документації.
Торік до таких робіт в області залучено близько 300 осіб. З початку нинішнього року в органи соціального захисту вже направлено 37 безробітних, 10 з яких – у м. Чернігові. З ними укладено строкові трудові договори, а отже, на них поширюються передбачені законодавством державні соціальні гарантії.
Фінансування громадських робіт здійснюється за рахунок місцевих бюджетів та Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Добавлено: 23-02-2016, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх