онлайн казино Украины

Розгін чернігівського Євромайдану організував Сергій Андрос?

Розгін чернігівського Євромайдану організував Сергій Андрос?Деснянський районний суд міста Чернігова 16 лютого під час слухання справи по звинуваченню керівника групи судових виконавців Рокача А.В. у незаконному розгоні чернігівського євромайдану 25 листопада 2013 року почув, що одним з ініціаторів розгону Євромайдану був колишній перший заступник міського голови Сергій Андрос.

Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав Сергій Соломаха.
«Свідок Павленко Є.О. - заступник начальника ЦВС - прямо заявив, що демонтаж євромайдану здійснювали працівники комунальних служб за ініціативою і вказівкою С.Андроса», - пише Соломаха.
За показаннями цього свідка, виконавці згідно з законом лише повинні були зачитати (що начебто і зробили) присутнім рішенням суду.
Водночас у їх компетенцію не входило знесення чи демонтаж обладнання Євромайдану.
«У зв’язку з цим постраждалі євромайданівці звернулись до суду з клопотанням викликати С.Андроса в якості свідка у суд, щоб він або спростував ці ствердження, або повідомив суд звідки взялися у парку ім. Попудренка так звані "комунальники".

Цікаво, що у суді оприлюднений лист без вихідної реєстрації від ЦВС до чернігівського міського голови О.Соколова з проханням сприяти проведенню виконавчих дій.
Отже, досі слідством так і не встановлено, хто був замовником і виконавцем розгону чернігівського Євромайдану.
Полковник Е.Гребенюк лише керував "зйомкою" того, що відбувалося, щоб оперативно повідомляти свого начальника генерала Михайлику про те, що підчас виконання судового рішення неухильно "забезпечувався правопорядок."
А.Рокач лише зачитував рішення суду.
П. Вовк виключно з власної ініціативи в інтересах захисту безпеки громадян за незареєстрованим ніде листом за сфальсифікованим підписом в.о. начальника міської міліції Парфентьєва лише подавав позов у суд та листа до ЦВС про негайне виконання рішення суду.
А суддя Заєць взагалі навіть не забороняв проведення мирних масових зібрань, а лише забороняв використання звуко-, кіно- відтворюючу апаратуру і малі архітектурні форми "на Красній площі та прилеглих вулицях" з 23 листопада 2013 року по 7 січня 2014 року для безпеки громадян..

Добавлено: 18-02-2016, 10:22
0
0

Похожие публикации


Наверх