онлайн казино Украины

Атрошенко розповів про нелегальні лазні в суді

Атрошенко розповів про нелегальні лазні в судіСьогодні, 18 вересня, у Деснянському районному суді продовжилось засідання за позовом народного депутата Валерія Давиденка проти Чернігівської міської ради та ТОВ «Ліга».

Міського голову Владислава Атрошенка допитали як свідка. Це на підставі його слів на нараді щодо нелегальних лазень помічника нардепа Давиденка випустив сюжет телеканал «Дитинець», що наближений до міського голови.

Під час засідання повторно переглянули фрагмент сюжету. Міський голова Владислав Атрошенко, виступаючи перед присутніми, назвав ім’я власника лазень. Це Петро Пекур. По-батькові людини мер точно не пригадав: Павлович чи Петрович.

«Мені його представляли, як помічника нардепа. Я цього не перевіряв. Але знаю, що він був частим гостем у міській раді», – сказав Атрошенко.

Судові дебати продовжаться 25 вересня. Цього ж дня, можливо, й оголосять судове рішення у справі.

Валерій Давиденко подав позов на міськраду та «Дитинець» (офіційно ТОВ «Ліга») позов, вимагаючи спростування недостовірної інформації та символічного стягнення моральної шкоди в розмірі 1 гривні. Адже, на його думку, поширена інформація дискредитує його та завдає шкоди репутації.

13 вересня у Деснянському райсуді було перше засідання у справі.

Сторона відповідача, що водночас захищала інтереси і міськради , і чернігівського телеканалу, наполягала: в сюжеті інтереси названого народного депутата не зачеплені. І ототожнення формулювання «помічник народного депутата Давиденка» з самим нардепом поза межами правового поля.

Через те, що під час минулого засіданнея суду так і не змогли з’ясувати, кому ж належать лазні, а цю інформацію напевне знає міський голова, суд ухвалив клопотання про виклик до суду як свідка Владислава Атрошенка.

  • 0
Добавлено: 19-09-2017, 10:43
0
1 182

Похожие публикации


Наверх