онлайн казино Украины

Чернігів не готовий до святкувань Нового року через політичні перипетії з міським головою?

Чернігів не готовий до святкувань Нового року через політичні перипетії з міським головою?Чому в усіх містах головну ялинку запалювали на Миколая 19-го грудня, а в Чернігові це зроблять лише 26-го грудня?
На головній Красній площі Чернігова святково-новорічні дерев'яні будиночки лише встановлюють.
Заступник нового міського голови з гуманітарних питань Ольга Хоніч розповіла в коментарі телеканалу "Дитинець", що місто було неготове до святкувань через затягнуті в часі кадрові призначення у виконкомі міської ради.
Зокрема, це стосується і її особисто, позаяк Ольга Хоніч щойно почала виконувати свої службові обов'язки.

А тим часом Управління культури міської ради запрошує чернігівців долучатись до створення творчої програми "Новорічного містечка" на Красній площі. Там буде облаштована крита сцена з обігрівом для виступів. Усіх, хто має бажання та готові представити свої творчі номери чи провести майстер-класи на сцені "Новорічного містечка" на Красній площі з 26 грудня до 14 січня, просять звертатися на пошту chernihiv@cult.gov.ua, телефонувати 063-650-35-55 або 0462-675-015.
Отже, відкриття Новорічного містечка у Чернігові відбудеться у суботу 26-го січня о 14-й годині. Зокрема, начальник управління культури Юрій Ткач закликав "поринути у п'янку та незабутню атмосферу свята". Заклик цей можна сприймати по-різному в залежності від настрою і рівня володіння українською-російською мовами

Добавлено: 23-12-2015, 10:54
0
0

Похожие публикации


Наверх