онлайн казино Украины

Новорічні свята для діток-сиріт: 650 посмішок біля головної ялинки області

Новорічні свята для діток-сиріт: 650 посмішок біля головної ялинки областіТривають новорічні свята, під час яких традиційно в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка запалює свої вогні головна ялинка області.
Повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
5 січня на свято Новорічної ялинки прибуло 650 дітей з усієї області, серед яких діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти з багатодітних, прийомних та малозабезпечених сімей та інші.
Маленькі учасники святкування взяли участь у різноманітних конкурсах, отримали новорічні подарунки та переглянули новорічну виставу.
Перед її початком до дітей та дорослих звернувся в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман.
Вітаючи дітей, їх батьків та вихователів з Новорічними та Різдвяними святами, він зауважив, що саме з ними завжди пов’язані сподівання людей на добрі зміни.
– Ми проводжаємо рік минулий з надією і вірою в те, що рік прийдешній принесе нам виключно радість, добробут, злагоду і мир. Я зичу усім присутнім, а особливо дітям, міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у навчанні. А ще бажаю вам рости справедливими, добрими та чемними людьми, - наголосив Сергій Журман.

Добавлено: 5-01-2015, 13:25
0
0

Похожие публикации


Наверх