онлайн казино Украины

Думки вголос. Депутати і Сесії.

Думки вголос. Депутати і Сесії.Та, що відбулась обласної і, та, яка не відбулась міської рад, підтвердили мій передвиборний прогноз про те, що якісно нового депутатського корпусу ми не отримаємо.
У першому випадку (Облрада) підтвердженням сказаного є вирішення організаційних питань, у другому (Міськрада) - небажання / невміння депутатів і нового мера почати свою роботу.
Приклад старших товаришів (народних депутатів України), які поставили політичну доцільність вище Закону, надихнув місцевих політичних божків ... і вони вирішили продемонструвати свої можливості новообраному міру. Про нас, виборців, мешканців міста, вони вже й забули. Адже свою роботу ми виконали. Ну а їм, новообраним, зовсім не обов'язково починати роботу - першу сесію. Вони адже ПОЛІТИКИ !!!
“Політика” !!, відкрийте Закони “Про місцеве самоврядування в Україні” та “Про статус депутатів місцевих рад” та ПРОЧИТАЙТЕ їх !! Дізнайтеся, хто ви є насправді (статус), і чим повинні займатися. Ваша балаканина набридла ще під час кампанії. Подивіться навколо. І займіться роботою, тієї яку ви обіцяли, і на виконання якої вас найняли виборці / жителі міста.
Що стосується нового мера, то нові події тільки підтвердили абсолютну безпорадність його так званої команди. Її просто у нього немає, що підтвердили вибори і його власна самовпевненість. А сьогодні, ще й небажання робити відповідні висновки. Адже саме він обіцяв, за добу після виборів, створити більшість і почати роботу. Ну і…. Де його команда: юристи, радники, технологи, друзі народні депутати, ОПОРА, КВУ ....
Зібрати першу сесію, звичайно не обов'язок новообраного мера. Однак у такій ситуації він міг би продемонструвати свої управлінські можливості. Благо і Закон це дозволяє ... Хоча варто подумати / прорахувати, а чи вигідно буде йому, з урахуванням такого початку, піти цим шляхом. Адже є й інший спосіб переконливого примусу новообраних депутатів прийти і зареєструватися в залі ... Але для цього треба включати мізки, а не амбіції ...
Мені ж залишається тільки в черговий раз процитувати чудовий афоризм Уїлла Роджерса: “Після виборів і після одруження рідко отримуєш те, що хотів”.

Добавлено: 4-12-2015, 09:58
0
0

Похожие публикации


Наверх