онлайн казино Украины

Черненок більше не секретар

Черненок більше не секретарДепутати проголосували за припинення повноважень секретаря міської ради Максима Черненка

Рішення про припинення повноважень секретаря міської ради було додатковим у сьогоднішньому порядку денному. Максим Черненок написав на ім’я міського голови заяву з проханням припинити його повноваження як секретаря.

За інформацією лічильної комісії: всього депутатів 42 плюс міський голова, виготовлено 43 бюлетені, видано 33 бюлетені, проголосували 33 депутати, 1 бюлетень визнаний недійсним, «ЗА» дострокове припинення повноважень секретаря проголосували 32 депутати.

- За результатами таємного голосування повноваження секретаря Черненка Максима Петровича припинені, - оголосив міський голова Владислав Атрошенко. – Пропоную включити до порядку денного додаткове питання обрання секретаря міської ради.

Депутати включили дане питання у порядок денний, створили лічильну комісію, яка приступила до підготовки процедури таємного голосування.

Владислав Атрошенко запропонував на посаду секретаря Наталію Хольченкову, депутата від фракції «Наш край». За його словами, це збалансована пропозиція, з намаганням врахувати інтереси фракцій, необхідності продовжувати роботу, а не втрачати час у суперечках.

  • 0
Добавлено: 27-09-2019, 08:11
0
1 066

Похожие публикации


Наверх