онлайн казино Украины

Активісти чернігівського “Соколу” хочуть позбавити Данильця та Мойсеєнка звання народних артистів

Активісти чернігівського “Соколу” хочуть позбавити Данильця та Мойсеєнка звання народних артистівУ Чернігові ВГО "Сокіл" ініціює позбавлення Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка звання народних артистів України.
Про розміщення відповідної петиції на сайті президента повідомляє на своїй сторінці активіст громадського об'єднання Маргарита Омельяненко.
Як повідомлялося раніше, народний артист України Володимир Данилець з дуету “Кролики” вважає незрозумілою сучасну українську мову.
“А якою українською мовою ми повинні сьогодні розмовляти? Зараз українська мова незрозуміла, тому що як такої літературної мови немає. Зараз йде вплив з львівським, вибачте, проносом. А чо не можна з чернігівським, з дніпропетровським? Нема в нас культури, тому й мови нема”, — заявив Данилець.
Цю думку артист висловив в ефірі одного з каналів під час дискусії з екс-депутаткою від партії “Свобода” Іриною Фаріон.
Відзначимо, що Данилець родом із Чернігівської області.
В новорічну ніч 2014-2015 рр. виступав на російському новорічному шоу, де, зокрема, підтримував пісню Йосипа Кобзона про санкції.
Минулого тижня чернігівська “Самооборона Майдану” і місцевий осередок ВО “Свобода” пікетували виступ дуету у місцевому облмуздрамтеатрі.

Добавлено: 30-11-2015, 09:30
0
0

Похожие публикации


Наверх