онлайн казино Украины

Чернігівські свободівці пікетували "Братів Кроликів"

Чернігівські свободівці пікетували "Братів Кроликів"Дует "Брати Кролики" став на теперешній момент сканадально відомим завдяки своїм проросійським висловлюванням, а також гастрольним турам до країни-агресора.
Тому вся національно свідома громадьскість, а зокрема активісти Чернігівської міської організації ВО «Свобода», місцевого осередку ГО «Сокіл» та інших громадських організацій пікетували 26 листопада 2015 року концерт Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка.

Активісти закликали чернігівців бойкотувати концерт дуету через їхню українофобську, проросійську позицію та зневажливе ставлення до української мови.

«У той час як українські солдати, захищаючи нас з Вами, ризикують власним життям, ці артисти їдуть до країни-агресора, щоб заробляти гроші. Це відверта зрада і запроданство. Абсолютно неприйнятним є те, що ці особи мають звання народного артиста України. Вони цим самим ганьблять українську культуру, яку не визнають»,- зауважив свободівець Максим Данилов.

Нагадаємо, що активісти Чернігівської міської організації ВО «Свобода» та низка політичних партій та громадських організацій Чернігова підписали лист-звернення до Президента України та міністру культури з проханням позбавити цих артистів звання "Народний артист України", повідомляє прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

Добавлено: 27-11-2015, 10:47
0
0

Похожие публикации


Наверх