онлайн казино Украины

Самозгорання, самознищення — тільки й усього, – Фаріон про Януковича

Самозгорання, самознищення — тільки й усього, – Фаріон про ЯнуковичаНа думку народного депутата від ВО "Свобода" Ірини Фаріон, разом із Миколою Азаровим та Володимиром Рибаком повертається епоха застою.
"Суть не у їхньому віці, а в способі мислення. Що може запропонувати типово радянський чоловік Микола Азаров? Лише моделі господарювання, які вкроплені в нього з кров'ю з 1970-х. Це означає, що засмальцьована колода карт Партії регіонів вичерпана. Нема ким грати", – сказала вона у інтерв’ю Gazeta.ua.

Окрім того, Ірина Фаріон переконана, що владна більшість складається з "кримінальників Партії регіонів, українофобів-комуністів і болота продажних самовисуванців".

"Засмутила більшість, я називаю її "чорною". Ми з лівого боку сидимо, а вони — з правого. Чорні костюми, чорне мислення і гул, коли слово надали Ірині Фаріон. Це був рик биків, яких мали вести на страту. Вони не розуміють, що для мене депутатство не є елементом зросту, кар'єри, успіху. Для мене це форма відвоювання своєї свободи", – каже нардеп.

Також Фаріон вважає, що від Президента Януковича годі сподіватися на щось несподіване.

"Його потенціал визначається територією "Межигір'я". Самозгорання, самознищення — тільки й усього", – відзначила нардеп.

Нагадаємо, 13 грудня депутати Верховної Ради обрали спікером регіонала Володимира Рибака.

Невдовзі нардепи підтримали кандидатуру Миколи Азарова на пост прем’єр-міністра України.

Добавлено: 21-12-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх