онлайн казино Украины

День Гідності і Свободи відзначали в Чернігові під дощем

День Гідності і Свободи відзначали в Чернігові під дощемВідзначали День Гідності та Свободи символічно під час дощу, адже за нашу Гідність стояли під час дощу, морозу, в шалений холод, ледве рухаючи пальцями, розливали гарячий чай, каву.
Виступали громадські активісти, волонтери, які були очевидцями та учасниками Революції Гідності, ділились спогадами та сподіваннями, виступали дітки військових з патріотичними віршами, переглядали документальні сюжети, згадуючи через що змушені були пройти.
Згадали, як все починалось 21-го листопада, а далі 30-го, 1-го грудня, страшні дні лютого.. Як мирний вихід за європейські цінності переріс у марш мільйонів та зміну свідомості тих самих мільйонів українців назавжди.
Не оминули спогадів і про розгін чернігівського Євромайдану 25-го листопада. На жаль, і досі за це ніхто не поніс покарання. Тим часом збільшується кількість політв"язнів по всій країні. Майже в кожному виступі активістів йшлося про це. Бо Майдан змінив. Він став для людей чимось більшим, ніж місцем у центрі країни, де відбувались революційні події, він став стилем мислення, способом життя.. Це те, через що пропускаєш всі свої рішення і дії.
Завершився захід покладанням квітів та запалюванням лампадок до Стіни Небесної Сотні та Дошки пам"яті загиблим під час АТО та виконанням Гімну України.
Хочемо подякувати усім, хто прийшов згадати, забажав висловитися та долучився до організації заходу. Дякуємо побратимам та посестрам з ГФ"Самооборона Чернігівщини" та ГО"Сокіл", що взяли на себе організацію заходу та Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА за підтримку. Велике дякую ГО"Апельсин" та особисто Станіславу Тавлуй за допомогу.
Величезна вдячність людям, чернігівцям, що не злякались дощу і прийшли.
Революція - це зміна системи. Систему не зламано, революція триває.. Та не покидає відчуття, особливо після вчорашнього заходу, що якби там не було, незважаючи на різне бачення, підходи до конкретних справ, політичні вподобання, настане час, коли усі разом об"єднаються в єдиному пориві за нашу Гідність і Свободу.

Добавлено: 23-11-2015, 09:51
0
0

Похожие публикации


Наверх