онлайн казино Украины

В суботники квітня Чернігову обіцяють генеральну читску від сміття.

В суботники квітня Чернігову обіцяють генеральну читску від сміття.День довкілля відбудеться вже 12 квітня.В загальноміському суботнику прийматимуть участь представники підприємств, установ, організацій, партійних осередків та всі охочі мешканці.

Цю новину оголосив заступник міського голови Володимир Кривенко під час наради з питань проведення місячника благоустрою та дня довкілля в м. Чернігові.
Від сміття прибиратимуть усе місто: починаючи від дворів, вулиць та тротуарів і закінчуючи територіями підприємств. Під особливим прицілом місця для відпочинку: паркові зони, набережні, зокрема берегові лінії Стрижня та Десни.

На сам перед Володимир Кривенко звернув увагу і на якість прибирання околиць міста. Він зазначив, що центральну частину Чернігова прибирають загалом непогано, а ось до вулиць Кільцевої, Ушинського, Ціолковського, залізничних колій або району ЗАЗу не завжди доходять руки. «А це фактично в’їзд до міста, і дуже соромно, коли гості, які прибувають до Чернігова, бачать його брудним та неохайним», — зазначив заступник міського голови.

Міська влада дуже сподівається на простих жителів й підприємців чернігівців.Вони зможуть очистити місця де працюють і живуть.

Відділ благоустрою управління ЖКГ міської ради приймає заявки на участь у дні довкілля за телефоном 4-32-56.

Добавлено: 31-03-2014, 13:02
0
0

Похожие публикации


Наверх