онлайн казино Украины

Відключення світла запланували і хотіли побити спостерігача на дільниці №31 в Чернігові

Відключення світла запланували і хотіли побити спостерігача на дільниці №31 в ЧерніговіКандидат від партії «Самопоміч» Володимир Зуб заявив, що спостерігач від його команди почув на одній із 2-х дільниць № 31,а саме 741074, як невідомі молодики домовлялися про час відключення світла у приміщенні.
Про це він заявив під час прес-конференції в ефірі «Свободи.ФМ».

За його словами, молодий чоловік його команди, який почув про плани вимкнути світло, намагався сфотографувати молодиків їх машину. Ті запропонували сісти з ними в авто.
Він відмовився. Тоді вони його намагалися схопити. Спостерігач дуже спортивний і тікав від молодиків 3 квартали. На відео кандидат від "Самопомочі" розповідає про це на 16-1 хвилині.
Зуб висловив жаль, що всі представники міліції покинули прес-конференцію і не почули цю заяву.

Після заяви Зуба, кореспонденту «Свобода.ФМ» один із виборців повідомив, що о 17: 45 він підійшов до приміщення виборчої дільниці 741074 по вул.Коцюбинського,4 (обласний інститут післядипломної освіти) і побачив компанію з кількох молодиків, які спостерігали у світле вікно за тим, що діялося на дільниці. Через вікно було видно все як на долоні. Навіть кімнатка, у якій знаходилися міліціонер і куди періодично заходили члени комісії.
-Що спостерігаємо? Що там відбувається, - поцікавився він.
-Нічого хорошого, - сказав він.
Молодики відійшли в темряву на вулицю.

Добавлено: 26-10-2015, 09:04
0
0

Похожие публикации


Наверх