онлайн казино Украины

Кандидат від партії Ляшка: Повалили мене на землю і били ногами по ребрах

Кандидат від партії Ляшка: Повалили мене на землю і били ногами по ребрахДмитро Верзилов, який балотується у Верховну Раду України по мажоритарному округу №43 від Радикальної партії, заявив про побиття.

Зараз він працює депутатом Ленінської районної ради Донецька.

За його словами, побиття сталось о 21.05, коли він ішов додому після зустрічі з пенсіонерами Ленінського району. Біля під'їзду його зустріли двоє невідомих, які напали на нього і почали бити.

"Це було двоє налисо поголених чоловіків, років 30, вищі і кремезніші за мене, в руках у одного з них був предмет, схожий на біту, а другий тримав у руці мою фотографію. Не сказавши мені ані слова, вони повалили мене на землю і били ногами по ребрах, по животу, ударяючи потилицею об асфальт", - розповів кандидат.

Він також зазначив, що під час побиття чоловік у чорній шкіряній куртці, який тримав його фотографію, кричав, що його "замовили", "тому що я "перейшов дорогу" дуже впливовій людині, і якщо я продовжуватиму свою громадську діяльність і не відмовлюся від участі у виборчій кампанії – наступного разу вони мене уб'ють".

Побитого депутата побачили сусіди. Вони викликали "швидку". Проте медики не госпіталізували Верзилова, запевняючи, що у нього немає важких травм.

Інші медики уже наступного дня діагностували в кандидата забій верхньої дихальної області і струс головного мозку.

До слова, у Броварах побили депутата місцевої ради та його помічника.

Добавлено: 17-09-2012, 11:03
0
0

Похожие публикации


Наверх