онлайн казино Украины

«Тигри визволення Шерстянки» виявили епідемію сказу у … міській раді Чернігова

«Тигри визволення Шерстянки» виявили епідемію сказу у … міській раді Чернігова Сьогодні, у Всесвітній день боротьби із захворюванням на сказ, активісти громадського руху «Тигри визволення Шерстянки» прийшли до будівлі Чернігівської міської ради, аби повідомити про свої підозри - серед народних обранців стрімко поширюється епідемія сказу.
Зовні ті, що зібралися біля мерії, більше нагадували епідеміологів – медичні халати, шапочки.
Називали себе «громадськими інспекторами», що представляють громадську ініціативу «Stop сказ». Принаймні, попереджувальні знаки з таким написом наклеїли на двері будівлі. Щоправда, згодом їхній очільник, помічник-консультант одного з депутатів міської ради Юніс Аскеров, зізнався, що цю акцію проводить скандально відомий громадський рух «Тигри визволення Шерстянки».
«Ми довго спостерігали за владою у місті і побачили, що вона хвора на сказ, - пояснив він. – Тому сьогодні, у Всесвітній день боротьби із цим захворюванням, вирішили принести чиновникам ліки і попередити громадян, аби вони не заразилися. Сказ супроводжується жадібністю і передається шляхом голосування на місцевих виборах за уражених сказом депутатів.
Проявами захворювання є абсурдні рішення. Досі не можуть вирішити долю «легенів» Чернігова – Кордівки, багато вулиць заасфальтовано лише на папері, триває конфлікт між забудовником і власниками гаражів на Шерстянці. Наша організація допомагає всім містянам, що потребують допомоги, і виступає на боці справедливості.
Найбільш відома акція, яку ми проводили,також була жартівливою - поїдання Російської Федерації (великої піци кольорів прапора Росії)».
Новоявлені «інспектори» зайшли до будівлі мерії і зачитали свою довідку (див. фото). У ній вони окремо наголосили, що закликають громадян не голосувати за діючу міську владу. Прийшли не з пустими руками – поставили на стіл ліки для чиновників. За них слугувала пляшка коньяку, аби у останніх, за словами «тигрів», додалося «сміливості для складення повноважень».
До учасників акції вийшов перший заступник міського голови, кандидат у мери від ВО «Батьківщина» Микола Миргородський. І почав жартувати, що перевірявся і, начебто, не хворий на сказ.
«Якщо захворію, то буду чекати вас, і прийматиму справжні ліки, ті, що в шприцу, а не в пляшці», - сказав він, посміхаючись. Активісти на це радо погодилися.

Добавлено: 29-09-2015, 08:43
0
0

Похожие публикации


Наверх