онлайн казино Украины

Еротичні сни «Дитинця» завершилися «полюцією» - докази

Еротичні сни «Дитинця» завершилися «полюцією» - доказиУ чернігівської газети «Дитинець» у №14 або 86 від початку виходу, а саме 17 вересня 2015 року настала перша «полюція».
Принаймні про це чесно і відверто написано угорі на першій сторінці. Прямо дослівно «Я в полюцію б пішов…»
Тут виникає законне запитання: чи все-таки трапилося, чи хтось усе ж саме збирається, так би мовити, того…?
Адже під цим багатообіцяючим заголовком унизу стоїть фотографія вельмишановного народного депутата Владислава Атрошенка зі словами «Спадщина, яку доведеться мені прийняти в якості міського голови, дуже складна , але я її прийму мужньо».

Її – це мається на увазі - полюцію? Хотілося б знати конкретно: це стосується полюції поважного депутата , чи не менш поважного мера Олександра Соколова?
Чому так туманно пише про такі важливі процеси в організмі молодої людини?
Адже всім відомо з Вікіпедії, що «Полюція (від лат. pollutio — "бруднити щось") — це мимовільне виверження сперми, під час сну у чоловіків. Це явище починається у юнаків, зазвичай, з 13 років. Може виникати при довгому сексуальному утриманні. Це явище супроводжують еротичні сновидіння. Полюція — один із проявів статевого дозрівання. Частота полюцій індивідуальна для кожної людини.»

Вибачте мою жіночу допитливість, але хто там у нас дозрів першим?
Соколов чи Атрошенко? Погортала газету – обоє рябоє. Обидва в підлітковому віці. Соколов 13 років, як мер. А Атрошенко стільки ж, як уперше став депутатом. А ось клей БФ (ну й натяки пішли! ) «Поліський оберіг» утворив 10 років тому.Ясно, розібралися.
Як правило і як вказали вікізнавці вище, в такому віці і починаються полюції. Дозріли.
А хто ж відважився таке написати? Гортала - і не знайшла. Може редактор таку редакційну «передовицю» устругнув не тему «передка» ?
А хто у нас редактор? На останній сторінці написано якийсь Грищенко І.М..
Чи не той Грищенко, що редактора «Деснянської правди» на сесії обласної ради балотувався? А депутати на нього кинулися наче бики на червоне і ревли «Нє-є-є-є-є-є-є-є».
Мабуть, правильно ревли, бо боялися «полюцій» на сторінках «Деснянської правди».
Ой, і весела газета «Дитинець» з різними полюціями та натяками

Добавлено: 21-09-2015, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх