онлайн казино Украины

В Чернігові кандидати у нову патрульну поліцію здають заліки з фізпідготовки

В Чернігові кандидати у нову патрульну поліцію здають заліки з фізпідготовкиПретенденти на службу в нову патрульну поліцію Чернігова сьогодні перейшли до наступного етапу випробувань — здачі заліків з фізичної підготовки.
До заліків допущені лише ті кандидати, які успішно пройшли обстеження військово-лікарською комісією і їх визнали придатними до служби.

Серед фізичних нормативів, які здають бажаючі служити у новій патрульній поліції, — біг на 100 і 1000 м, підтягування для чоловіків та віджимання для жінок.

Як розповів заступник начальника УМВС в Чернігівській області підполковник міліції Олександр Потапенко, до нового етапу випробувань у Чернігові допущені майже півтори тисячі кандидатів. Заліки з фізичної підготовки щодня складатимуть по 300 чоловік, весь процес заплановано завершити за п’ять днів.
Вміння та навички претендентів оцінюють спеціально запрошені професійні тренери, викладачі Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Шевченка. Хід випробувань від початку й до кінця фіксується на відеозапис.

Тих, хто успішно складе залік з фізичної підготовки, чекає психологічне тестування.

Добавлено: 29-10-2015, 10:16
0
0

Похожие публикации


Наверх