онлайн казино Украины

Атрошенко півгодини говорив з Порошенком. І почув: Іди в мери!

Атрошенко півгодини говорив з Порошенком. І почув: Іди в мери!Владислав Атрошенко півгодини вчора, 8 вересня, говорив з Президентом України Петром Порошенком і одержав схвалення своїх намірів балотуватися на міського голову Чернігова.
Про це Атрошенко сказав «Свободі.ФМ» у середу, 9 вересня в обідню перерву.
Далі - дослівно, аби не було ніяких різночитань:
-Чи правда, що ви вчора говорили з Порошенком? Чи партія вас висунула на вибори мера Чернігова?
-Я зараз перервався - пишу звернення з приводу прийняття непростого рішення – моєї участі у виборах міського голови Чернігова.
Можу сказати, я з великою повагою ставлюся і до партії, і до Адміністрації президента. Але я приймав це рішення (про балотування на посаду міського голови Чернігова), як людина, самостійно. Дуже багато (в цьому рішенні) для мене в особистому плані, скоріше, негативних ризиків, ніж позитивних речей.
Я не міг оприлюднити це рішення без розмови з Президентом. Ця розмова відбулася вчора. Вона тривала більше, ніж півгодини.
Президент володіє ситуацією і всією інформацією, включаючи фокус-групи і соціологічні опитування.
Для Президента не є великим позитивом мати мінус один голос для своєї команди в парламенті. Разом з тим він не може погодись на консервацію в часі ситуації діючої міської влади в Чернігові. І тому моє рішення – це і його рішення.
А по-людськи, я не міг не почути думки Президента (перед прийняттям остаточного рішення ) і тоді, коли я її почув, то, можливо, і сьогодні оприлюдню своє рішення.

Добавлено: 10-09-2015, 10:26
0
0

Похожие публикации


Наверх