онлайн казино Украины

«Наш край» випередить «Опоблок» політтехнологами Кучми? На прикладах Чернігова

«Наш край» випередить «Опоблок» політтехнологами Кучми? На прикладах ЧерніговаНа цьому тижні у Чернігові відбулася прем’єра політичної вистави під назвою «Голосіння на тему створення біло-синьої партії «Наш край».
Простіше кажучи, провели прес-конференцію два організатори (?) чи дві публічні особи (?) – заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук і Чернігівський міський голова Олександр Соколов.
Голосіння за сценарієм
Що ж у підсумку ми побачили в чернігівській пресі? Про що писала журналістська братія? Про що запитували на прес-конференції? Чому взагалі преса дала «зелене світло» цій партії?
Читаєш деякі матеріали в Інтернеті і пресі, які «попахують» джинсою, аж в очі впадає «голова наголосив», «він наголосив».
Анонімні коментатори у чернігівському сегменті всесвітньої мережі на всі заставки лають «сподвижників Януковича», «рига Соколова» і «медведчуківського Мельничука». Це правда.
Але чому не бачать більше? Чи не хочуть бачити?
І лише одне місцеве Інтернет-видання дозволяє собі натякнути «біло-блакитну орієнтацію» новоствореної партії «Наш край».
Про що не сказали Соколов і Мельничук
Заступник голови обласної ради, якому «не треба ніякі посади» благородно обурювався бездарною політикою уряду.
Так як і народ. Це саме відбувається в тролейбусах і на ринках України. До того ж Мельничук в 111-ий раз розповів журналістам, як він керував містом 1991-92-му роках, і як підняв пивзавод та зробив його флагманом економіки України.
Ну, правда. Але невже це спонукало його створювати партію на Чернігівщині? Не повірю.
Мер Чернігова Соколов запевняв, що і партіях, і в «Нашому краї» - найголовніше особистості і професіонали. І тільки вони зараз можуть досвідом врятувати Україну. Не сперечаюсь. Але влада на горищі робить все навпаки.
Але ні Мельничук , ні Соколов ні слова не сказали: хто є в цій партії в області! ? Скільки мерів райцентрів, які написані за їх спиною (див.фото), людей, яких за звичкою називають членами?
Хто веде переговори і вербує нових гастарбайтерів? Звідки гроші на створення потужної політичної сили, коли від політики перевтома?
Врешті-решт, хто підсунув біло-блакитні кольори – символіку Партії регіонів та Опозиційного блоку якомусь нікому невідомому вискочці - «Нашому краю»?
Міркував і сьорбав пінний продукт, жував і дивився пряму трансляцію «Свободи.ФМ». Ніяк не міг зрозуміти: як під носом у влади, під носом у Президента створюється «ригівська» платформа мерів?
Шантаж – це пропозиція, від якої неможливо відмовитися
Промови Мельничука і Соколова, а також їх відповіді на запитання мене переконали в тому, що ці двоє людей відповідають якось нещиро. Вони не знають про партію і її походження та долю нічого. І, здавалося, говорять не зі своєї волі.
Тоді я подумав: хто міг заставити Соколова і Мельничука провести прес-конференцію в обідню перерву і «нести пургу» на уряд. В області - ніхто не зміг би примусити!
Соколова Атрошенко намагався залякати відкритою кримінальною справою, щоб той відмовитися знову йти на мера.
А на прес-конференції, перегляньте відео, чернігівський мер просто переконаний , що кримінального провадження проти нього немає, або вони надумані!
Стоп, стоп, - подумав я. У Сашка, з’явився високий покровитель?
Але ж нікому з «ригівських» можливих покровителів просто невигідно створювати «Наш край», бо він буде конкурент Опоблоку і може менше людей потрапити в ради!
Та якби хтось висунувся з покровителів Опозиційного блоку, було б як УКРОПом Корбана!!! Згадайте, в окрузі №205, затюкали, нагнали міліції, налякали зброєю і розігнали б до бісової матері. Та ще б і тролів нагнали в Інтернеті!
Так що Соколова змусив організовувати партію покровитель з горища. Чи не з Адміністрації бува? Під гарантії, що проти нього не буде ніяких кримінальних розслідувань? І його пустять на вибори міського голови з командою «Нашого краю»? Не може бути! - міркував я.
Люди Давиденка, парфуми Ульянченко
Завжди роблю висновки за деталями. А їх після роздумів вистачало.
У сюжетах та фото з прес-конференції я нарахував кілька людей, які працювали на команду народного депутата Валерія Давиденка від партії «Заступ».
Це з тієї партії Віри Ульянченко, яка була правою рукою Ющенка! Вона була главою адміністрації при ньому та відзначалася «умом и сообразительностью» , а також вишуканими парфумами і та стильним одягом.
Народилася, до речі, в Озерянах на Чернігівщині. А Давиденко – з Носівки, був заступником міністра сільського господарства за Януковича.
Ага, мабуть, також, важко було якомусь «покровителю» відповісти, щоб той його часом не «люстрував» ?
Далі, коли я вийшов на вулиці Чернігова і пішов до постійної точки, де купую вишуканий пінний продукт, то отетерів!
Виявляється, на споруді, в якій розміщується кінотеатр «Дружба», висить велетенський банер «Наш край». Саме там знаходиться «Комунальне підприємство "Діловий центр" Чернігівської обласної ради. Тієї саме облради, заступник якої Валентин Мельничук змушений, мабуть, також не з доброї волі, бути «весільним генералом» у новоствореній партії.
Ще. Кількість рекламних сітілайтів «Нашого краю» по проспекту Перемоги поступається в центрі тільки кількості різнокольорової реклами владної партії - «Сформуємо владу разом» - «50 відтінків Атрошенка», як написала газета «Весть».
А біля готелю «Україна», напроти перукарні - «Наш край» перемагає на окремо взятій дільниці! А політичні перегони ще ж не почалися!
Це як на виборах Березенка було!
Далі – більше! Державні радіо і телебачення мало не наввипередки розповідають, що «Наш край» - створений. З’їзд у столиці відбувся!
А чернігівські ЗМІ навіть повідомили, що на ньому було присутні 40(!!!) делегатів з Чернігівщини.
Ну , це і заявочка!
Почерк Кучми
І тут я все зрозумів. Аж квасу перехотілося. Так, загадав, у 1999 році, політтехнологи виліпили образ єдиного кандидата, який може побороти Кучму – Пєтю Симоненка. Насправді ж, будь-який кандидат демократичного напрямку, який би вийшов тоді у другий тур з Кучмою міг здолати його. І політтехнологи знали це з опитувань.
А скільки партій і блоків створювалося при Кучмі самою ж адміністрацією, тоді ще Медведчука, щоб убезпечити Леоніда Даниловича!
А скільки фейкових кандидатів створила команда Березенка у 205 окрузі для війни з Корбаном аби перемогти його. І перемогла!
Бо створила начебто окружну виборчу комісію з якихось лівих представників партій і малопомітних кандидатів, а не від Блоку Петра Порошенка. І взула вся державна машина «рейдера-Корбана» на 2 голови.
Тобто, не знаю, як вам, а мені все зрозуміло. Хтось з покровителів на горищі рулить місцевими виборами в Україні. Він створює партії. Він дуже сильний, багатий та впливовий, який знає методи Кучми і, можливо, набирався досвіду в його команді.
Він вирішив породити в своїх інтересах «Наш край». «Я тебя породил, я тебя и…» Мовляв партія, виживе, і набере свої «біло-блакитні» відсотки - буде мати право на існування. А набере 4,99% - ну хто їй Фельдман?
Це як доля, даруйте за відвертість, сперматозоїда - лише один, в крайньому випадку кілька досягають свої цілі. Все залежить від швидкості їхнього руху до мети.

Добавлено: 31-08-2015, 09:37
0
0

Похожие публикации


Наверх