онлайн казино Украины

Перший пробний УДАР у Чернігові

Перший пробний УДАР у ЧерніговіАле цікавим було навіть не те, що це сталося. А питання в тому, хто прийшов це побачити і послухати.

А прийшли оцінити це дійство не лише журналісти, а й представники різних політичних сил і майбутніх кандидатів, які нагострили лижі до Верховної Ради України.

Всі хотіли побачити, як і що скажуть „ударівці”, як себе презентують і що засвітять.

Тобто на прес-конференції були представники Партії регіонів, „Батьківщини”, Фронту змін, Радикальної Партії Олега Ляшка, Демократичного Альянсу, руху „Чесно”, Української народної партії („Нашу Україна”) , майбутнього мажоритарника Олександра Соколова і Станіслава Прокопенка тощо.

До чого це?

До того, що всі кроки УДАРу будуть відстежуватись, як потенційного призера парламентських перегонів.

До речі, іще одне спостереження. Після прес-конференції Віталія Кличка у Чернігові 14-15 травня і зустрічей з чернігівцями та жителями інших міст області, лідер УДАРУ зрозумів: не можна ставити у мажоритарні округи крупних бізнесменів та політиків. Бо це означає, що людям пропонують голосувати за „колишніх” чи „крутих”.

Тактика Кличка: проти кандидатів від влади виставить кандидатів від народу, за яких відповідає партія.

А потрібних людей Кличко пустить по списку, як наприклад голову обласної організації Сергія Аверченка, якщо той нормально себе покаже в організації виборів.

Змінена колишня тактика УДАРу на місцевих виборах на Чернігівщині – виставити бізнесменів кандидатами до міської і обласної рад. Але все одно простих і авторитетних не вистачає і Кличку. Не кажучи вже про інші партії.

На перший раз про прес-конференцію досить. Правда, слід відзначити, що УДАР не буде смітити грошима на виборах у Чернігові : організатори виставили на стіл прес-конференції 4 півлітрові пляшки газованої води (вся була випита в спеку) і каву та чай. Тільки тим, хто насмілився попросити.

Статистика:

Чернігівський 205 округ - лікар - гематолог, завідуючий поліклінікою Центру радіаційного захисту населення, голова міської екологічної асоціації "Зелений світ" Іван Осадців.

Чернігівський 206 округ ( входять також Чернігівський і Ріпкинський райони) - ведуча програми обласного телебачення "Від щирого серця" Олена Попова.

Корюківський 207 округ (входять також Щорський, Городнянський, Семенівський, Новгород- Сіверський, Сосницький та Коропський райони) - підприємець Леонід Неживий.

Бахмацький 208 округ (входять також Менський, Куликівський, Борзнянський, Талалаївський та частина Ічнянського району) - лікар Наталія Новікова.

Ніжинський 209 округ (входять також Срібнянський, Варвинський, Носівський та частина Ічнянського району) - підприємець - будівельник, голова районної організації "УДАРу" Віталій Кубрак.

Прилуцький 210 округ ( входять також Козелецький та Бобровицький райони) - директор "Першої міжнародної будівельної компанії" Ігор Курган.

Кандидатів має висунути і затвердити з’їзд.

За словами голови обласної організації Сергія Аверченка, у цих, майбутніх кандидатів є дублери. Як прийнято в космонавтів при відповідальному польоті.

Добавлено: 18-07-2012, 10:28
0
0

Похожие публикации


Наверх