онлайн казино Украины

Про життя чернігівських бабусь, за ініціативи Сергія Березенка, видали книгу

Про життя чернігівських бабусь, за ініціативи Сергія Березенка, видали книгуУ Чернігові, за ініціативи Сергія Березенка, презентували альманах «Чернігівська Мудрість». Це книга про звичайних, проте багатих на життєву мудрість та життєвий досвід людей нашого міста.
Це поважні жінки, які своїм власним прикладом завоювали повагу та авторитет. Хтось – на рівні власної родини. Хтось – на рівні двору. Хтось – на рівні підприємства чи установи. Хтось – на рівні цілого міста.
- Наш альманах – це збірка історій, які наповнені любов’ю, вірністю, відданістю, унікальним життєвим досвідом, мудрістю та неповторністю кожної людської долі, - розповів Сергій Березенко. За його словами, рішення про створення альманаху було частково спонтанним. Воно повноцінно оформилося в результаті постійного спілкування з чернігівцями у дворах, на підприємствах, у бюджетних установах.
Жінки найчастіше проявляли більшу активність. Бо за нашою національною ментальністю вони завжди відчувають себе відповідальними не лише за себе, а й за всю родину – включно з зятями, невістками та онуками. - Наші бабусі – не тільки для своїх дітей та онуків, а й взагалі для молодого покоління - є прикладом чесності, порядності, патріотизму та любові до рідного Чернігова, - додав Сергій Березенко.

Добавлено: 27-07-2015, 09:20
0
0

Похожие публикации


Наверх