онлайн казино Украины

Звєрєв, виявляється, посягнув на честь Березенка. Непорочного!

Звєрєв, виявляється, посягнув на честь Березенка. Непорочного!Журналістів шокувало повідомлення про те, що голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, тиждень тому також кандидат по 205-му округу, якимось чином міг посягнути на «честь і гідність» без 5 хвилин депутата Сергія Березенка!
Люди добрі, караул!

На безчесних виборах! Ницість, підлість і бруд бачили мало не всі чернігівці! А «непорочний передставник» переможця заговорив про його «зіпсовану честь»!
Та будь-яке видання може зараз викласти купу «чорнухи», яку пропонували друкувати керівники штабу Березенка і розсилали її у засоби масової інформації та Інтернет-видання, запускали у вигляді чуток у соціальні мережі!
І раптом зараз знайшовся найчистіший – довірена особа «непорочної діви» – Сергія Березенка і подав позов до адміністративного суду на Звєрєва.
Звірію!

На якомусь сайті, виявляється, хтось насмілився надрукувати слова Звєрєва, що один із парашутистів є ху.
Голова обласної ради, який також підмочив свою репутацію участі у свинячих перегонах за мандат, сьогодні розгублено скаржився журналістам, що на нього подали в суд.

На щастя Звєрєва, фантастично незаплямована довірена особа так і не зрозуміла – на кого вона подає: на Звєрєва, на кандидата Звєрєва чи на голову обласної ради Звєрєва.

У нинішньому інформаційно-політичному вакуумі, який настав після виборів, хочеться щоб журналісти втопили в лайні усіх, хто з цих «свинячих перегонів» намагається в черговий раз набрехати, що хтось мав на них «честь і гідність».
Цікаво, ким є ця чесна і непорочна довірена особа, яка так запопадливо зазирає в рота переможцю Березенку: «Чего изволите-с?»
Суд відбудеться 7-го серпня. Дізнаємося

Добавлено: 31-07-2015, 08:59
0
0

Похожие публикации


Наверх