онлайн казино Украины

Новий SEAT Leon ST в Україні

Новий SEAT Leon ST в УкраїніОфіційний Імпортер SEAT в Україні ТОВ «Порше Україна» оголошує старт продажів універсала SEAT Leon ST в Україні. Відтепер сімейство Левів в Україні в повному зборі. Універсал Leon ST доповнив прайд, який до цього був представлений пятидверним хетчбеком Leon та гарячим спорткупе Leon SC.



Новий SEAT Leon ST. Приклад митецького поєднання яскравого, динамічного дизайну і спортивного характеру з винятковою практичністю. Третій представник нової генерації Leon наочно підтверджує, що захоплююча зовнішність та відмінна пристосованість до сучасного повсякдення не обов'язково мають бути ексклюзивом. Його багажний простір пропонує приголомшливий рівень універсальності та функціональності. За рахунок складання задніх сидінь корисний об'єм багажника може зростати з 587 до 1470 літрів, дозволяючи перевозити великі речі для великих щоденних потреб.



В обрисах Leon ST безпомилково упізнається сучасна концепція дизайну SEAT, що поєднується з першокласними матеріалами та високою майстерністю виконання. За динамікою і керованістю універсал анітрохи не поступається Leon та Leon SC. Широкий вибір високотехнологічних опцій на кшталт повністю світлодіодних фар головного світла тепер доповнений адаптивним круїз-контролем (АСС).

«Одвічна проблема вибору між спортивністю і практичністю лишається у минулому. У новому Leon ST ми маємо ці обидві якості, – коментує Юрген Стакман (Jürgen Stackmann), президент та виконавчий директор компанії SEAT S.A. – Обдарована спортивною зовнішністю, непересічною універсальністю та новітніми технологіями, наша модель визначає новий формат у класі компактних універсалів, тим більш за дуже привабливою ціною. Так само, як і успішні Leon та Leon SC, новий ST є ідеальним втіленням цінностей бренду SEAT».

Окрім яскравого та енергійного дизайну, одним із головних пріоритетів при розробці SEAT Leon ST була виняткова продуктивність. Напрочуд економічні двигуни TDI та TSI з робочим об'ємом від 1,2 до 2,0 літрів та потужністю від 63 кВт (86 к.с.) до 132 кВт (180 к.с.) оснащені системою безпосереднього впорскування і турбонаддувом.

Комплексна програма зменшення ваги

Вражаючі показники економічності стали реальністю не в останню чергу завдяки цілому комплексу заходів, спрямованих на зменшення ваги автомобіля. Базова модифікація Leon ST важить всього 1233 кілограми, тобто всього на 45 кілограмів більше за п'ятидверний Leon, проте менше за всі універсали у своєму класі. Разом з тим, іспанський універсал пропонує незвичайний арсенал функціонального обладнання для повсякденної експлуатації. Спинки заднього сидіння дуже легко складаються зі сторони багажника, тоді як дворівнева підлога забезпечує порядок і полегшує поводження з багажем. А можливість складання спинки сидіння переднього пасажира дозволить легко перевезти довгуватий вантаж.

«Ми створили ідеально налаштовану підвіску, в якій прекрасно уживаються і прудкість, і комфорт, – розповідає д-р Матіас Рабе (Dr. Matthias Rabe), віце-президент SEAT, відповідальний за дослідження і розробки. – З появою Leon ST сучасні родини отримують можливість користуватися сучасними системами комфорту, як-от адаптивні амортизатори, та новими технологіями безпеки».

Унікальний дизайн

Самобутня мова дизайну, виражена в інших модифікаціях SEAT Leon отримала своє логічне продовження в обрисах універсала ST. Його гранована пластика так само зачаровує грою світлотіней. Гострота ліній та пружність поверхонь виражає нестримну енергію та порив. Подовжена на 27 сантиметрів корма недвозначно натякає на величезний багажний простір, тоді як гострокутний профіль заднього скла, спадна лінія даху та мускулисті «плечі» довершують динамічний образ новинки. Технологічну вишуканість Leon ST підкреслюють повністю світлодіодні фари головного світла і задні ліхтарі, що пропонуються за окрему плату.

«Спеціалісти SEAT Design впевнені, що динаміка не завжди має поступатися функціональності. Новий Sport Tourer відкриває для сімейства Leon цілковито новий вимір – його динамічний силует однаково пружний та елегантний, а ще в ньому вдосталь можливостей для роботи та активного відпочинку, для сім’ї та спорту, – ділиться враженнями Алехандро Месонеро-Романос (Alejandro Mesonero-Romanos), шеф-дизайнер SEAT. – У комплектації FR новий Leon ST є направду унікальним. Його неймовірно експресивний дизайн дає нове визначення феномену спортивного універсала».

Динамічні та економічні двигуни

Технологічна начинка нового Leon ST майже не відрізняється від Leon та Leon SC. Бензинова моторна гама дивує розмаїттям вибору. Двигун 1.2 TSI представлений у двох варіантах потужності – 63 кВт (86 к.с.) та 77 кВт (105 к.с.). Завдяки технологіям «Старт-Стоп» та рекуперації кінетичної енергії 105-сильна версія споживає всього 4,9 л/100 км (викиди CO2 – 114 г/км). Довершений мотор 1.4 TSI потужністю 90 кВт (122 к.с.) або 103 кВт (140 к.с.) витрачає всього 5,3 л/100 км. Флагманом лінійки є мотор 1.8 TFSI з потенціалом у 132 кВт (180 к.с.) потужності та 250 Н•м крутного моменту, що пропонується в комплектації FR.

Потужність дизельних двигунів сімейства TDI варіюється від 81 кВт (110 к.с.) до 105 кВт (143 к.с.). Особливе відчуття динаміки за кермом SEAT Leon ST обіцяє 143-сильний 2.0 TDI з крутним моментом 320 Н•м.

Новітні асистенти та мультимедійні технології

SEAT Leon ST отримав низку нових технологій підтримки водія. На додачу до серійної системи автоматичного гальмування у момент зіткнення у списку обладнання -система розпізнавання втоми водія. У контексті мультимедійних технології новий універсал також має чим похизуватися. Ядром бортового мультимедійного комплексу є операційна система SEAT Easy Connect, що пропонує інтуїтивно просту логіку управління багатьма розважально-комунікаційними функціями та ключовими системами автомобіля. Графічним інтерфейсом виступає сенсорний дисплей з діагоналлю 5,8 дюймів.



Прекрасно збалансоване шасі посилює динамічний характер нового Leon ST. Рульове управління демонструє виняткову чіткість та відмінний зворотний зв'язок, а підвіска вправно відпрацьовує усі нерівності дорожнього полотна. У новому SEAT Leon ST FR нова система управління динамікою руху SEAT Drive Mode дає змогу налаштувати автомобіль відповідно до власних уподобань. Зокрема, електроніка дозволяє водієві змінювати характеристики підсилювача керма, регулювати швидкість реакції дросельної заслінки і навіть звучання випускної системи за допомогою спеціального приводу, обираючи з-поміж трьох заводських режимів – «Eco», «Comfort», «Sport». Режим «Individual», у свою чергу, дозволяє створити персональний профіль. Крім цього, у спортивному режимі колір фонового освітлення дверей змінюється на червоний заради посилення відчуття динаміки.



Новинкою для SEAT Leon є чергова система підтримки водія – адаптивний круїз-контроль (АСС). За допомогою радара кмітлива електроніка підтримує задану швидкість та дистанцію, автоматично уповільнюючи та прискорюючи авто у щільному русі. Система працює на швидкості від 30 до 160 км/год. Адаптивний круїз-контроль однаково доступний для механічної коробки передач та роботизованої трансмісії DSG.

Добавлено: 5-05-2014, 15:41
0
0

Похожие публикации


Наверх