онлайн казино Украины

Seat привезе до Женеви новий Toledo

Seat привезе до Женеви новий ToledoКомпанія Seat привезе на Женевський автосалон нове покоління моделі Toledo, яка перевтілилась у "спортивний" седан.

Концепт варто розглядати як предтечу серійної моделі, тому що старт продажів новинки запланований на кінець поточного року.

У Seat схильні вважати дизайн нового Toledo адаптацією нової фірмової стилістики для відносно доступних седанів. За словами президента марки Джеймса Мюра, новинка поєднує в собі імідж спортивного купе і функціональність універсалу. Toledo отримає п'ятимісний салон, багажник об'ємом близько 500 літрів і складаний задній диван. Відомо, що довжина седана становитиме близько 4480 мм при колісній базі в 2600 мм.

Офіційно не повідомляється, яка саме технічна база використана для розробки Seat Toledo, але, за деякими даними, вона має в своїй основі передньопривідну платформу концерну VW, використовувану також при будівництві Skoda Rapid. Останній, нагадаємо, також належить до сегмента бюджетних седанів і буде вперше продемонстровано в Женеві в своїй європейській іпостасі.

У Seat не уточнили, які саме двигуни одержить Toledo, але заявили, що європейські продажі новинки почнуться вже цього року. Першим ринком, на якому з'явиться седан, стане "домашня"


Источник: http://fakty.ictv.ua

Новости Авто-мото
  • 0
Добавлено: 5-03-2012, 12:57
0
153

Похожие публикации


Наверх