онлайн казино Украины

Dacia Lodgy виявилася слабкою ланкою

Dacia Lodgy виявилася слабкою ланкоюEuro NCAP, незалежна організація з оцінки безпеки автомобілів, опублікувала останні результати тесту 15 нових моделей, багато з яких були присутні на Мотошоу в Парижі. Всі учасники тестування Euro NCAP, за винятком Dacia Lodgy, удостоїлися найвищих оцінок. Мінівен зумів заробити всього три зірки з п'яти.


У Euro NCAP розкритикували Renault Group за відсутність в базовій комплектації Dacia Lodgy системи курсової стійкості, назвавши цю модель небезпечною для пішоходів і дітей.

"Lodgy показав невтішні результати. Особливо неприємно це виглядає на фоні провалу Renault Sandero, який в Latin NCAP заробив одну нещасну зірку. Lodgy є бюджетним автомобілем. Його покупці готові пожертвувати комфортом і продуктивністю, але не безпекою. Ми вважаємо, що безпека пасажирів повинна бути вище всього, незалежно від ціни автомобіля",

- прокоментував генсек Euro NCAP д-р Мішель ван Ратінген (Dr Michiel van Ratingen).

Всі інші, а це Fiat 500L, Ford Fiesta, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Mercedes-Benz A-Class, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka, SEAT Leon, Skoda Rapid, SEAT Toledo, Subaru Forester, новий Range Rover, Volvo V60 Plug-In Hybrid і новий Volkswagen Golf MK7 чесно заробили свої п'ять зірок.

Незважаючи на відмінні показники нового Range Rover, Land Rover було зроблено зауваження з приводу підголівників - Euro NCAP рекомендувала поліпшити захист від перелому шийних хребців.

Між тим, Euro NCAP похвалила VW за систему попередження повторного зіткнення (Multi Collision Brake), систему дотримання дистанції (Front Assist) і систему підготовки пасажирів до зіткнення (Proactive Occupant), які використовує новий Golf.

Добавлено: 3-12-2012, 11:30
0
0

Похожие публикации


Наверх