онлайн казино Украины

ДАІ спростила життя водіям

ДАІ спростила життя водіям Тепер автомобіль можна зареєструвати будь-де, незалежно від місця прописки власника.

Новий номер видадуть за 15 хвилин, а отримати дублікат втраченого водійського посвідчення дозволили без повторного іспиту. Запроваджене в Україні «Єдине вікно» вже запрацювало і в Черкасах.

При реєстрації машини більше не потрібна довідка експерта про її стан. Автомобіль на місці оглядає лише фахівець МРЕВ. Акт огляду теж видають одразу.

Далі власник автомобіля сплачує гроші у касу і здає документи у «Єдине вікно». На всі процедури витрачається менше години, крім цього, заощаджується майже 200 гривень. Також за новими правилами, гості з інших міст і навіть областей можуть отримати постійні номери на свою машину в Черкасах.

За 3 місяці через «Єдине вікно» зареєстрували автомобілі понад 4,5 тисячі осіб. У тому числі майже 80 – немісцевих. Були й такі, хто звертався у ВРЕР для поновлення втраченого водійського посвідчення. Тепер водіям не потрібно ще раз складати іспити на знання правил дорожнього руху. Їм одразу видають тимчасове посвідчення на 2 місяці.

Створення «Єдиного вікна» – перший крок з боку ДАІ для спрощення надання послуг автомобілістам. Нині Державтоінспекція працює над створенням єдиної Всеукраїнської реєстраційної бази.

Добавлено: 17-09-2012, 10:58
0
0

Похожие публикации


Наверх