онлайн казино Украины

Прокуратурою виявлені «приховані» від обліку кримінальні правопорушення

Прилуцькою місцевою прокуратурою та її відділами щомісячно в Прилуцькому відділі поліції Головного управління національної поліції в Чернігівській області та його відділень здійснюються перевірки додержання вимог законодавства при прийманні, реєстрації, розгляді та вирішенні заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, своєчасності внесення щодо них відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Так, протягом січня – грудня 2019 року за результатами проведених перевірок виявлено та внесено до ЄРДР 101 відомостей про кримінальні правопорушення, які містилися в повідомленнях громадян та були розглянуті Прилуцьким відділом поліції та його відділеннями згідно Закону України «Про звернення громадян». За результатами досудового розслідування даних кримінальних проваджень у 8 завершено досудове розслідування з направленням обвинувальних актів до суду за результатами розгляду яких у 7 постановлені обвинувальні вироки.

На виявлені порушення Прилуцькою місцевою прокуратурою внесено вимогу керівництву Прилуцького ВП ГУН в Чернігівській області. Прилуцька місцева прокуратура й надалі продовжує працювати над дотриманням прав громадян.

  • 0
Добавлено: 17-02-2020, 07:59
0
616

Похожие публикации


Наверх