Письмо редакции
Реклама на проекте
Авторизация
Регистрация
Логин:
Пароль (
забыли?
):
Чужой компьютер
Войти
Меню
Новости
Городские новости
Политика
Экономика
Происшествия
ТВ
Видео
Кино
Фото
Здоровье
Авто
Геймерам
Аниме Че
НейроЧе
Еще +
Игровой сайт
Аниме сайт
Гороскоп
Онлайн аниме
Новости игр
Для рыбаков
Черниговский городской портал
Новости города
События
Культура
Криминал
В регионах
Туризм
Афиша
Украина
Зарубежом
Развлечения
Новости IT
Новости игр
Новости кино
Новости аниме
Технологии
Советы
Юмор
Спорт
Комментарии
Кулинарная книга
Свежие новости
Реклама
Комментарии
Нет комментариев
9 000 РЕЦЕПТОВ
:
→
Алкогольные напитки
→
Консервирование
→
Безалкогольные напитки
→
Национальная кухня
→
Блюда из круп
→
Овощные гарниры
→
Блюда из рыбы и морепродуктов
→
Первые блюда
→
Вторые блюда из муки
→
Рецепты для микроволновых печей
→
Вторые блюда из мяса
→
Выпечка
→
Салаты
→
Грибные блюда
→
Соусы
→
Десерты
→
Холодные закуски
Количество:
1
Коблер
→ Коблер радужный
Кларет-коблер
Коблер чайный
Коблер "Сантьяго"
Коблер шоколадный
Коблер айвовый
Коблер янтарь
Коблер китайский
Коблер-кофе
Коблер кофейно-малиновый
Коньяк-коблер
Коблер радужный
Шампань-коблер
Требуется:
- ананасовый сок - 50 мл
- вишневый сироп - 10 мл
- напиток "
- Фанта"
- - 40 мл
- ломтики ананаса - 50 г.
Рецепт:
Наполнить стакан мелко наколотым льдом на 2/3 его объема. Туда же влить соки и напиток. Компоненты перемешать, а сверху украсить ломтиками ананаса.
Info-Media Portal (c)
ch.ua
- 2011-2017.
Реклама от партнеров
Інформація надається виключно з ознайомчою метою та не є закликом до участі в азартних іграх чи рекламою азартних розваг.
Чернигов сегодня
Позивний Бандерас: Сучасна українська проза про війну та
Грибний суп: основи рецепту та його варіації
Роль ІТ у відновленні економіки Чернігова після кризи
ТОП 5 причин, чому треба оформити автоцивілку вже сьогодні
Френсіс Гойя (Francis Goya) Вперше в Чернігові!!!
Кар'єрні можливості для молоді в Ніжині: де шукати та як
+
9
°
C
H:
+
9°
L:
+
3°
Чернигов
Пятница, 24 Февраль
Прогноз на неделю
Сб
Вс
Пн
Вт
Ср
Чт
+
1°
+
2°
+
6°
+
5°
+
6°
+
6°
-6°
-6°
+
1°
+
1°
+
2°
-1°
Топ новостей
Важность фиксации стопы .Обращаем внимание при покупке