онлайн казино Украины

Командувач НАТО : війська США можуть бути спрямовані в Східну Європу , щоб протистояти захопленню влади Путіним

Командувач НАТО : війська США можуть бути спрямовані в Східну Європу , щоб протистояти захопленню влади Путіним" Високопоставлений воєначальник НАТО в Європі , який обмірковує кроки з протистояння російської військової загрози Україні , сказав у середу , що вони можуть припускати розгортання американських військ в східноєвропейських країнах - членах альянсу , які нині відчувають себе в небезпеці ", - повідомляє The Washington Times.

В інтерв'ю The Associated Press генерал американських ВПС Філіп Брідлав сказав , що він не став би " виключати участь жодної країни , в тому числі США".

Міністри закордонних справ альянсу дали Брідлава час до вівторка , щоб він запропонував кроки , які гарантують найближчим до Росії членам НАТО підтримку інших страх альянсу, пише кореспондент Джон -Тор Далбург .

"По суті , ми розглядаємо пакет наземних , повітряних і морських заходів , які б дали гарантії нашим східним союзникам , - сказав Брідлав . - Мені доручено відзвітувати до наступного тижня. Я маю намір зробити це достроково" .

Кореспондент AP розмовляв з Брідлава наприкінці конференції НАТО в Парижі , уточнює видання , і на той момент генерал повідомив , що російська військова присутність поблизу українського кордону як і раніше не слабшає. Щоб проілюструвати це твердження , підлеглі генерала надали АР підбірку фотографій з комерційного супутника із зображеннями російських військових літаків , бойових вертольотів , бронетехніки , артилерії вздовж російсько -українського кордону. Поки що неможливо перевірити достовірність фотографій , зроблених , за твердженням DigitalGlobe , наприкінці березня , додає видання .

" Тут ми бачимо війська чисельністю приблизно 40 тис. , - сказав Брідлав . - Іншими словами , це армія , що володіє всім необхідним для виконання військових завдань , якщо вона їх отримає" .

Похожие публикации


Наверх