онлайн казино Украины

Кандидат в депутати оголосив голодування

Кандидат в депутати оголосив голодуванняВчора 12.10.14 на центральній площі в м Київ оголосив голодування кандидат в народні депутати України Сергій Аверченко.
Причиною оголошення голодування став кричущий факт зради інтересів і переконань "Євро Майдану" та "Небесної сотні". А якщо бути більш точнішим - то по 206 виборчому округу м. Чернігів, від "блок Петро Порошенко" (він же президентській блок), в верховну раду України балотується екс прихильник "партії Регіонів" - Атрошенко Владислав. Який 16 лютого цього року голосував за нелюдські закони "бандитської влади".
Як повідомив нашому виданню сам кандидат у народні депутати Сергій Аверченко - дану акцію протесту він почав виключно - "заради правди, заради чесності і справедливості". Так само кандидат повідомив що подав скаргу і протест призеденту України Петру Порошенко і буде продовжувати голодування до приняття гарантом конституції справедливого і правильного рішення.
Нагадаємо що Cергей Аверченко є кандидатом у народні депутати України по 206 виборчому округу м.Чернігів. А також раніше був комендантом "Євро Майдану" під час "Революції гідності".

Фото до статті переглянути тут: //ch.ua/main/foto/9710-fotoreportazh-z-maydanu.html

Добавлено: 13-10-2014, 15:47
0
0

Похожие публикации


Наверх