онлайн казино Украины

Робота на круїзному лайнері

Робота на круїзному лайнеріЦе стаття буде корисна тим, хто їде не тільки світ подивитися на лайнері, а й грошей заробити. В цій статті я розповім свій досвід коли у мене була робота на круїзних лайнерах. Як окрім основної роботи можна ще підробити додаткових грошей. Вона також буде цікава всім, хто має вільний час на лайнері і не хоче витрачати його в порожню, т.к. багато щоб виїхати на лайнер позичають грошей і щоб швидше відпрацювати борг, вони намагаються більше працювати. Але найскладніше буде новачкам, коли вони вперше на лайнері, якщо ще й росіян немає, то і підказати нікому буде, хоча і не всі росіяни це знають, а ті хто знає, як правило часу завжди не вистачає, щоб поспілкуватися. Мій особистий досвід.

Як я шукав підробіток і інформацію про неї.

Після прибуття на лайнер, навіть ще до прибуття на лайнер як тільки отримав контракт, я відразу став замислюватися про підробіток на лайнері, т.к. від агентства чув, що це можливо, але що вони говорили не зовсім відповідало дійсності, т.к. з них ні хто на лайнері не працював, а особливо робив підробіток (сайджоп). Мій досвід дуже великий по підробці, я з другого круїзу почав його робити і до кінця контракту цим займався. Завдяки цьому я привіз додому грошей більше, ніж очікував майже в два з половиною рази.

Сайджоп (Side job) - це слів пишеться, і вимовлятися так, на лайнері вас зрозуміють, що ви хочете підробляти. На круїзному лайнері існує багато видів підробітку і тільки ледачий або кому не потрібні гроші не підробляє.

Добавлено: 8-10-2014, 12:10
0
0

Похожие публикации


Наверх