онлайн казино Украины

Невдоволення користувачів Instagram переросло у судовий позов

Невдоволення користувачів Instagram переросло у судовий позовЧерез зміну правил використання Instagram користувачі фотосервісу підготували колективний судовий позов проти адміністрації ресурсу.
"Оновлена угода з користувачами не тільки передає всі авторські права представникам Instagram, але й одночасно рятує сервіс від юридичної відповідальності будь-якого характеру, яка стосується комерційного застосування фотографій клієнтів програми та їх контенту", – сказано в колективному судовому позові користувачів.

Вони припускають, що Instagram також намагається забезпечити собі захист від майбутнього юридичного переслідування, заборонивши користувачам оскаржувати нові положення угоди з сервісом через суд.

Офіційних коментарів з цього приводу представники фотосервісу Instagram поки що не давали.

Нагадаємо, на минулому тижні сервіс Instagram оприлюднив нові правила користування, які дозволяють використовувати фотографії користувачів у рекламних цілях.

Після різкої критики та повідомлень про готовність користувачів закривати свої профілі на Instagram адміністрація фотосервісу повідомила про відмову введення нових правил роботи ресурсу.

Добавлено: 26-12-2012, 10:53
0
0

Похожие публикации


Наверх