онлайн казино Украины

Рабини попросили Apple зняти скандальну книгу із iTunes

Рабини попросили Apple зняти скандальну книгу із iTunesРозміщення на iTunes "Протоколів сіонських мудреців", на думку європейських рабинів, є рівнозначним із педофілією та порнографією.

Учасники Конференції європейських рабинів, яка представляє інтереси ортодоксальних євреїв Європи, побоюються, що нововведення компанії Apple може негативно повпливати на фанатиків та прихильників конспірологічних теорій.

Йдеться про додаток The Protocols of the Elders of Zion ("Протоколи сіонських мудреців"), який відтепер арабською мовою доступний через iTunes, повідомляє Associated Press.

За словами голови Конференції Пінхаса Гольдшмідта, "Протоколи сіонських мудреців" - це справа науковців. А поширювати цю працю у вигляді мобільного додатка – це вже небезпечне заняття. Обурила його і ціна на додаток, яка становить лише 99 центів і свідчить про відверту "пропаганду ненависті".

Як стало відомо, Гольдшмідт залучився також підтримкою ізраїльського міністра з питань діаспори Юлі Едельштейна, на думку якого Apple повинна боротись з такого роду контентом на рівні з педофілією та порнографією.

Самі "Протоколи сіонських мудреців" представляють собою збірник текстів про захоплення світу євреями і були поширені в Європі на початку минулого століття. Незважаючи на численні докази містифікаційної природи "Протоколів…", багато прихильників цієї праці вірять у її справжність.

Добавлено: 17-08-2012, 12:11
0
0

Похожие публикации


Наверх