онлайн казино Украины

Google покращив пошукову видачу

Google покращив пошукову видачуНайбільша у світі пошукова система Google показуватиме зведену інформацію про запит прямо у пошуковій видачі, повідомили представники компанії. Новий інструмент назвали Knowledge Graph.

Інформація, яка відображатиметься у правій частині сторінки, залежатиме від конкретного пошукового запиту. Наприклад, якщо користувач шукатиме інформацію про якогось вченого, то відобразиться список його досягнень; про письменника — найвідоміші твори. Якщо ж користувач шукатиме інформацію про архітектурний об’єкт, то поруч із пошуковою видачею з’явиться карта із розміщенням цього об’єкту.

Інформація формуватиметься не лише на основі відкритих даних, але й враховуючи поведінку користувача — які саме запити найчастіше ставить користувач.

На момент подання нової функції в базі Google зберігається інформація про 500 мільйонів об’єктів і 3,5 мільярда зв’язків між ними. Новий блок почав поступово впроваджуватися у англомовних версіях пошуковика. Щодо підтримки інших мов поки нічого невідомо.

  • 0
Добавлено: 18-05-2012, 15:00
0
176

Похожие публикации


Наверх