онлайн казино Украины

Windows 8 можна вже придбати в Україні

Windows 8 можна вже придбати в УкраїніЗ сьогоднішнього дня ОС Windows 8 можна придбати в Україні. Ще вчора її можна було придбати в Новій Зеландії і Австралії.

Також з сьогоднішнього дня користувачі зможуть зробити апгрейд своїх комп'ютерів до ОС Windows 8 і користуватися додатками з Windows Store. Це можна зробити до кінця січня наступного року. Оновлення доступно для всіх користувачів Windows XP, Windows Vista і Windows 7. Вони можуть завантажити ОС Windows 8 Pro за ціною $39,99. А той, хто купив свій комп'ютер з ОС Windows 7 в період з 2 червня 2012 року по 31 січня 2013, може оновитися до нової ОС за $14,99 в рамках програми Windows Upgrade Offer.

На відміну від попередньої операційної системи, ОС Windows 8 буде продаватися всього в двох варіантах: ОС Windows 8 и ОС Windows 8 Pro. А для планшетів з процесорами ARM буде доступна ОС Windows RT.

Разом зі стартом продажів операційної системи, в Україні почалися і продажі сумісних пристроїв, першими з яких є планшети Samsung ATIV Smart PC і ATIV Smart PC Pro.

Добавлено: 26-10-2012, 13:05
0
0

Похожие публикации


Наверх