онлайн казино Украины

Смерть щурам – ефективний препарат проти гризунів різного типу

 

Гризуни постійно знаходяться поряд з людиною. Тому для ефективного їх знешкодження використовується такий препарат, як «Смерть щурам». Він належить до категорії родентицидів. Використовується для знешкодження сірих та чорних щурів, мишей та інших видів гризунів, які розповсюджені у житлових та господарських приміщеннях. Випускається у вигляді схожої на тісто маси, яка фасується в герметично запаяні поліетиленові пакети. Завдяки цьому в отруті довго зберігаються всі активні речовини.

Більше про препарат «Смерть Щурам» - https://agro-him.com.ua/ua/krysinnaya-smert

Склад препарату Смерть щурам

Діюча речовина, яка входить до складу препарату, – бродіфакум. Вона належить до хімічного класу кумаринів, а за складом токсичності – до родентицидів другого покоління. Бродіфакум за ступенем токсичних властивостей належить до категорії помірно-небезпечних отрут.

Механізм дії препарату Смерть щурам

Препарат легко використовувати. Принцип дії отрути полягає в наступному: при розповсюдженні родентициду гризуни активно реагують на його появу. Як тільки отрута потрапляє всередину організму тварини, автоматично починають діяти наступні функції – починається неконтрольоване згортання крові та вироблення вітаміну D1.

Залежно від того, яку саме дозу препарату встиг отримати шкідник, через 4–8 днів відбувається його загибель. Зазначений термін приблизний, оскільки залежить від кінцевої дози, яку встигла отримати тварина. Слід зазначити, що препарат має муміфікувальну властивість. Він на 100% летальний для щурів та на 90% – для мишей. Завдяки наявності гіркої складової цей родентицид відносно безпечний для домашніх тварин та птиці.

Інструкція з використання

Основна маса гризунів починає з'являтись в домівках з настанням холодів. Для того щоб максимально ефективно знищити щурів на відповідній території або у приміщенні, достатньо виконали кілька послідовних кроків:

  • забезпечити власну безпеку (одягнути рукавички, захистити органи дихання та шкіру);
  • розкласти отруту на картоні, поліетиленових мішечках або на жерсті у місцях розповсюдження гризунів;
  • дочекатися загибелі шкідників.

Муміфіковані залишки варто зібрати та знищити. Найбільш ефективний та безпечний варіант – спалити чи закопати глибоко в землю.

Перш ніж використовувати отруту в конкретному приміщенні, рекомендовано уважно прочитати інструкцію та правила використання.

Похожие публикации


Наверх