онлайн казино Украины

Військовий дощовик — не тільки для армійців

Дощовики-пончо давно стали частиною військової амуніції. Їх носили армійці різних країн світу ще під час Першої світової війни. Не втратили своєї актуальності ці захисні накидки й зараз. Щоправда, сучасний дощовик пончо військовий — це більш функціональний аксесуар з інноваційних матеріалів. І користуються ним не тільки військовослужбовці.

 

Чим особливі військові дощовики-пончо?

Дощовик-пончо — це різновид верхнього одягу, який за конструкцією нагадує традиційні пончо південноамериканських індіанців. Попри простий дизайн (прямокутник тканини з отвором посередині для голови), ця річ виявилася надзвичайно практичною та зручною, зокрема в екстремальних умовах.

Традиційні армійські пончо не мають рукавів, тож їх легко накинути зверху будь-якого одягу та габаритної амуніції. Вільний крій накидки не сковує рухів, а завдяки цільнокроєному фасону річ надійно тримається на тілі, навіть за сильного вітру.

Військові пончо, які використовують для захисту від дощу, бувають різних видів. Упевнитися в цьому легко на сайті ukrarmor — української компанії, яка виготовляє та продає різні види спорядження для військовослужбовців. Є в асортименті магазину й пончо-дощовики.

В порівнянні з дощовиками, призначеними для цивільних, армійські накидки мають багато переваг:

  • вищий ступінь вологозахисту, щоб амуніція та боєприпаси не намокали навіть за тривалого перебування під зливою;
  • відшив із надміцних тканин — за необхідності такі пончо навіть можуть замінити ноші;
  • стійкість до забруднень.

Армійські дощовики бувають тонкі та утеплені, в яких більш комфортно в холодну вологу погоду.

Кому може знадобитися військове пончо?

Спеціальні армійські пончо-дощовики можуть бути корисними не тільки для військовослужбовців. Такі аксесуари популярні серед рибалок, мисливців, грибарів. Міцний непромокальний дощовик — корисна річ і в господарстві. На відміну від звичайних накидок від дощу, армійські слугують роками без пошкоджень і не підводять навіть у затяжну негоду.

Якщо надумаєте купити дощовик-пончо для військових чи цивільних потреб, обов’язково завітайте в інтернет-магазин ukrarmor. Там є різні види якісних військових накидок за доволі приємними цінами. А якщо буде важко самотужки вибрати варіант пончо, то спеціалісти компанії допоможуть.

  • 0
Добавлено: 18-01-2024, 14:24
0
82

Похожие публикации


Наверх