онлайн казино Украины

Як працює пультова охорона?

Будь-яка матеріальна цінність, що належить людині, так чи інакше має ризики втрати та псування. Якщо гроші можна покласти в банк і бути впевненим у їхній цілості, то за збереження коштовної побутової техніки, дорогоцінних прикрас, речей, що знаходяться в будинку, великої впевненості немає.

Можна організувати цілодобову охорону й облаштувати контрольно-пропускний пункт, але такий варіант є досить витратним. Оптимальним рішенням стане пультова охорона Львів, вона виконує функцію оповіщення для максимально швидкого прибуття групи реагування.


Основні переваги пультової охорони



Вона виділяється:
  • відносно доступною ціною встановлення та утримання (якщо порівнювати з іншими видами охоронних послуг), вона коштуватиме набагато дешевше, ніж утримання в штаті підприємства охоронців;
  • оперативністю роботи, оскільки групи швидкого реагування базуються відповідно до розташування об'єктів, що охороняються, що дає можливість прибути на місце події за кілька хвилин.

Систему можна встановити в будь-якому бажаному місці: в офісі, гаражі, квартирі, на приватному або державному підприємстві. При цьому відсутній людський фактор. Крім того, система вбереже об'єкт і від технічної події (пожежі, вибуху, витоку води або газу).

Допоміжний функціонал



За бажанням можна додатково встановити системи пожежогасіння, димовидалення, датчики, що спрацьовують на різні чинники, які вбережуть не тільки майно, а й людей, що працюють у невеликій організації або на великому підприємстві.

Компанія Ohholding встановлює обладнання високої якості, тому збої в роботі системи практично виключені, а група швидкого реагування приїжджає протягом декількох хвилин на об'єкт і усуває фактор ризику. Поєднання роботи електронних приладів останнього покоління та професійного досвіду наших спеціалістів дає змогу запобігти розкраданню та несанкціонованому проникненню на об'єкт.

  • 0
Добавлено: 17-01-2023, 16:55
0
207

Похожие публикации


Наверх