онлайн казино Украины

SEO оптимізація - яка приводе до ТОП-10

ВНУТРІШНЯ SEO ОПТИМІЗАЦІЯ

KEYWORDS




  Для початку потрібно знайти ці самі ключи. Підберіть використовуючи пошук ключових слів Яндекс, або за допомогою Google ADS. Ключі у титлі, ключі у дескріпшен, ключі у Н1. Подивіться заздалегідь keyword ranking. Найчастіше буває, що тільки Ви знаєте специфічні назви продуктів. Наприклад термотрафоретний друк - 10 запитів у місяць. Ну який Ви трафік зможете залучити? Напишіть переводнушки, або малюнки на одязі, принт на футболці. І все стане зрозуміло для користувача. Це варто робити тільки якщо ви маєте бажання зібрати трафік. Якщо мова стосується цільових 10-ти користувачів, то звичайно варто використовувати низькочастотні запити. Вони приведуть вузьку аудиторію. Найкраще їх зібрати контекстною рекламою Google ADS. Низькочастотник, мало коштує, це можливо перевірити, використовуючи google keywords.


ХЛІБНІ КРИХТИ


ХЛІБНІ КРИХТИ



 Хлібні крихти. Напевно ви вже чули про них, але навіщо потрібні хлібні крихти для роботів? Хлібні крихти знаходяться у верхній частині сторінки і допомогають роботу і користувачеві зрозуміти структуру сайту і місце розташування на даний час. Це навігаційний ланцюжок позитивно позначається на usability сайту, вказуючи пошуковикам поведінку користувача на сторінці. Зрозуміло ща можливо зайнятись і накруткою підписчиків.


Також варто перевірити ваші хлібні крихти на наявність мікророзмітки. Мікророзмітка хлібних крихт проводиться в гугл інструментах з назвою Перевірка структурованих даних.



 


URL СТОРІНОК


URL Прагніть до відповідності назви слова у посиланні та змісту на сторінці.  Для пошукових роботів, які підвищують ваш траст TF та Domain Authority, це є важливим. Що мається на увазі? Якщо ви продаєте телевізор, додайте у посилання слово телевізор (televizor). Саме це допоможе роботу зрозуміти зміст сторінці. Не пишіть у вашому посиланні його артикул. Артикул, саме це знаєте тільки Ви. Пошукова система Google не розуміє, що посилання типу wwwсайт/5666555222 це розділ з телевізорами. Це посилання потрібно виконати у форматі wwwsite/televizori/televizor-55-black. Саме таке посилання буде найбільш інформативніше для Гугла, або Яндекса. У такому контексті ваша сео оптимізація буде набагато вигідніше виглядати Google або Yandex ботам.




 

  • 0
Добавлено: 11-02-2021, 13:33
0
689

Похожие публикации


Наверх